2777
2789

هفت ساله ازدواج كردم ولي كلي كار نكرده دارم كار خوب پيدا كنم درامد داشته باشم كلي مسافرت برم و ي عالمه كاراي ديگه ولي خوب ميترسم بچه دار شدنمم دير بشه. و حس ميكنم بچه جلو دست و پامو ميگيره شما بچه دارا ازين كه كاراي نكرده دارين پشيمون هستين كه كاش ديرتر بچه مياوردم سي سالم هس

ی روزی منم عاشق میشم❤️☘️

وای هفت سال پیشگیری میکنی؟

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای هفت سال پیشگیری میکنی؟

خخخ من چی که ۱۲ سال بعدش اقدام کردم

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...

بچه بیار 

تا الانشم دیر شده 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
خخخ من چی که ۱۲ سال بعدش اقدام کردم

چندمین بار گرفت بعد۱۲سال؟

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.

بزار من تجربه خودم رو بگم.اول ازدواجمون بخاطر وضع مالی زیر صفر و کار آزاد بگیر و نگیر شوهرم تصمیم گرفتیم حالاحالاها بهش فکر نکنیم.رفتم دکتر و گفتم تصمیممون چیه.اونم کلیییییی آزمایش از خودم چکاپ خون و ذخیره تخمدان و... و شوهرم تحرک اسپرم و تعداد اسپرم و... گرفت و وقتی جوابهاشون رو دید گفت برید به سلامت هروقت خواستید اقدام کنید.همونموقع یه زن و شوهر دیگه هم بودن.پسره کلاااا ده تا اسپرم داشت‌.دکترم بهشون گفت ده سال دیگه چیه همین امروز برید فلانجا و اسپرمهای شوهرت رو فریز کنن تا کارهاتون رو بکنید برای آی وی اف.یعنی اگه دو ماه دیگه میرفتن دکتر بر اثر رابطه و نزدیکی همون ده تا اسپرم سالم هم تموم میشد.حالا اول برید چکاپ بعد تصمیم بگیرید

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
اره من پشیمونم کلی عقب افتادم البته اگه کسی هست بعددوسالگی بچتوبسپاری بهش بازبهتره من کسیوندارم ...

تقريبا ندارم كسيو بايد بزارم مهد دلم ميخواد پنج سال ديگه ولي خوب سنم😕

ی روزی منم عاشق میشم❤️☘️
چندمین بار گرفت بعد۱۲سال؟

بخدا فقط یک شب ِ تخمک گذاری محافظت نشده نزدیکی کردیم.بعد دوباره پشیمون شدیم و تا آخر ماه جلوگیری کردیم.بارداری دوم هم فقططط یک شب.هر دو دفعه گرفت.شوهرم میگه خیلی خطرناکی😅😅بارداری اولم زایمان زودرس شد البته

بزار من تجربه خودم رو بگم.اول ازدواجمون بخاطر وضع مالی زیر صفر و کار آزاد بگیر و نگیر شوهرم تصمیم گر ...

ممنون عزيزم نميدونستم اصا😳

ی روزی منم عاشق میشم❤️☘️
بخدا عقط یک شب تخمک گذاری محافظت نشده نزدیکی کردیم.بعد دوباره پشیمون شدیم و تا آخر ماه جلوگیری کردیم ...

یعنی بعد ۱۲ سال اولین بار گرفت؟؟

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.
ممنون عزيزم نميدونستم اصا😳

خداروشکر.قسمت بود بیام تاپیکت.حتما برو یه متخصص زنان و بخواه تمام ذخایر خودت و شوهرت رو چک کنه