2777
2789
عنوان

نی نی یار

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 37 پست
@نی_نی_یار_شب       عزیزم دوستمون ی مشکل فنی داره میشه لطفا رسیدگی کنید😘😍

فدات شم😍

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
با فایر فاکس وارد شو درست میشه

اینم امتحان میکنم اگه درست نشد ینی مشکل گوشی من نیس مشکل نی نی سایته

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم امتحان میکنم اگه درست نشد ینی مشکل گوشی من نیس مشکل نی نی سایته

بزای من درست شد انشالله برای توهم میشه

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   
@نی_نی_یار_شب       عزیزم دوستمون ی مشکل فنی داره میشه لطفا رسیدگی کنید😘😍

درست شد با اینترنت اومدم بالا ممنون خواهری❤❤❤

بزای من درست شد انشالله برای توهم میشه

درست شد الان اجی💋🧡

فدات عزیزم  خوش باش😘😘

خدانکنه خدانکنه 😍😍

درست شد الان اجی💋🧡

😘😘😘😘

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .