2777
2789
عنوان

اونایی که کرونا گرفتن یا توخانوادشون بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 26 پست
مهربونم  اگه شاغل هستید حتما تست بدید ولی اگر شاغل نیستید نیازی به تست نیست و اگه شرایط قرنطین ...

با این علایم از من تست میگیرن یا باید برم ازمایشگاه خصوصی؟

خدایاشکرت بابت همه چیییییز!!!!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن داداش من داشت

من اقوامامون ک گرفتن حتی گفتن گلو درد فقط دو روز اول داشتیم دیگه بعدش نداشتیم عطسه و ابریزش بینی هم اصلا فقط گرفتی گلو بس 

اصن انگار واسه هرکسی فرق میکنه

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن.                                                                                                                                                          اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دادم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔                       من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉                                                                         اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊           شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁                                                                         در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)
داداش من علائم شما رو فقط داشت تستش مثبت شد به خودت زیاد برس

اصلا سرفه سنگین و نفس تنگی ندارم اخه بعدم عطسه و ابریزش دارم دکتر گفت اصلا عطسه  تبریزش نشانه کرونا نیس بازم نمیدونم در هرصورت من اخرای مریضیمه و بع غیر از گرفتگی صدا و نداشتن بویایی مشکل خاصی ندارم 

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......
اصلا سرفه سنگین و نفس تنگی ندارم اخه بعدم عطسه و ابریزش دارم دکتر گفت اصلا عطسه  تبریزش نش ...

اشتباه نکن کرونا تو هر کی یه مدله داداش منم تنگی و سرفه نداشت زن داداشمم فقط عطسه میکرد هردو تستشون مثبت شد

خداروشکر ردش کردی هرچی که بوده

اره ولی فک نکنم کرونا بوده باشع چون پسرم و همسرمم پیشم بودن اونا سالمن خداروشکر اگر کرونا میبود قطعا اوناهم مبتلا میشدن 

اشتباه نکن کرونا تو هر کی یه مدله داداش منم تنگی و سرفه نداشت زن داداشمم فقط عطسه میکرد هردو تستشون ...

در هرصورت کرونا هم باشه مهم نیس چون من ردش کردم خداروشکر آخرای مریضیمه هرچند تشخیص دکتر انفولانزا n1h1بود 

اشتباه نکن کرونا تو هر کی یه مدله داداش منم تنگی و سرفه نداشت زن داداشمم فقط عطسه میکرد هردو تستشون ...

اینجوری باشع ک برا منم کروناس😐 خدا لعنت کنه معملوم نیس چ دردیه

خدایاشکرت بابت همه چیییییز!!!!!!!
با این علایم از من تست میگیرن یا باید برم ازمایشگاه خصوصی؟

عزیزم ببخشید دیر ریپلای کردم شما رو 

اگر همین علایم هم داشته باشید موظفند که تست بگیرند 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد