2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر علاقه دارم به پرستاریو مامایی گفتن بهداشت نزن بیاری مجبوری بری ولی الان پشیمونم چون صددرصد شهر ...

بهداشت رشته خوبیه نباید ب حرف دیگران گوش میدادی

ازاد قبول شدی نگران نباش

خداکنه عزیزم سایتش واسم بالا نمیاد دارم میمیرم از استرس

💫فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا💫در تاریخ ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍من توی کارم موفق میشمو اون کسی هم که میخوام برمیگرده😍
گلم منم خیلی اطلاع ندارم ولی در مقایسه با مامایی و پرستاری و اینجور رشته ها تمیزه دوستم اینجوری میگف ...

خنده ام گرفت، می دونی چرا

چون یه درس دارن مواد زائد جامد، بخش عملی تفکیک زباله دارن، یه کارگر میره زباله میاره بچه ها جمع میشن دونه دونه زباله ها رو بر اساس جنس تفکیک می کنن و آزمایش های دیگه. 

شیمی و میکروبیولوژی فاضلاب دارن، میرن تصفیه خونه و فاضلاب میارن واسه آزمایش و... 

و در آخر اینا همش میشه خاطره و...

خنده ام گرفت، می دونی چرا چون یه درس دارن مواد زائد جامد، بخش عملی تفکیک زباله دارن، یه کارگر میره ...

😅😅😅😅 پس دوستم اشتباه متوجه شده منم شک کردم برم بهش بگم کمتر غصه بخوره ولی به هر حال همه رشته ها سختی خودشون رو دارن و بعد یه مدت عادی میشه ولی دوستم وسواس شدید داره 

که رمز ماست ایستاده مردن.....
😅😅😅😅 پس دوستم اشتباه متوجه شده منم شک کردم برم بهش بگم کمتر غصه بخوره ولی به هر حال همه رشته ها ...

اره بعضی ها طاقت دیدن خون ندارن و... 

هر رشته ای دردسرهای خودش رو داره. 

ولی بهداشت حرفه ای تر و تمیزه