2777
2789

سلام من متولد 65 ام.

امسال برا دومین بار کنکور دادم که بتونم پرستاری قبول بشم . ولی حتی آزاد هم نیاوردم. هزینه کتاب و کلاس دادم. دوتا بچه دبستانی دارم و کمکی قابل توجهی هم برای کارهای خونه ندارم . 

دوباره بمونم پشت کنکور یا برم مثلا فروشندگی کنم؟

💕الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

رتبت چن شده بود؟ 

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

02/3/2۰میدونم منم به زودی مامان میشم و تیکر بارداری میزنم🤩✌🏻 خوشحال میشم تو تاپیکای بارداری تگم کنید...۰۲/۵/۱۷ خدایا یعنی میشه منم طعم مادر شدنو بچشم؟ یا امام رضا قربون غریبیت برم تو رو به جون جوادت قسم میدم تو واسطه شو برام تو دستمو بگیر. من بهت ایمان دارم امام مهربونیا02/7/20 هنوز مامان نشدم و با هر بی بی چک منفی ضعیف میشم ضعیف تر از قبل ولی بازم من دلم روشنه🥺💔 02/09/1۷ خدا جونم خیلی دلم گرفته میشه دستامو بگیری؟ میشه یه روز بیاد یه بچه منو مامان صدام کنه؟ میشه بابا شدن عشق مو ببینم؟ هر بار با ذوق به هر بچه ای نگاه میکنه اشک تو چشاش جمع میشه ولی به روی خودش نمیاره من ناراحت نشم. دلت میاد این صحنه ها رو ببینی و تموم نشه این دردا؟ با دلای پاک تون برام دعا کنین قشنگا. من به دعای نی نی سایتی ها ایمان دارم🥺🥺💚 02/09/17 خدایا بازم نشد که... یه ضربه دیگه هم خوردم راستش حتی نمیدونم این ضربه ها داره منو قوی تر میکنه یا ضعیف تر. خدایا تو رو خدا...‌‌...صبح میشه این شب باز میشه این در من مطمئنم😭 02/9/3۰ خدایا میشه یلدای سال بعد با نی نی مون بشینیم سر سفره یلدایی مون؟ خدایا شکرت بابت همه چی. خدایا میدونم منو لایق مادر شدن میبینی و دستمو میگیری❤ خدایا بازم شکرت ممنونم که صدامو میشنوی میدونم به زودی به حاجتم میرسم✌🏻02/10/5 میدونی دائم دارم به تو فکر میکنم به گرفتن دستات به بوسیدنت به این فکر میکنم بیشتر شبیه من میشی یا بابایی؟ اول یاد میگیری مامان بگی یا بابا؟ هر لحظه به تو فک میکنم. هنوز نیومدی تو دلم ولی مامان عاشقته دورت بگردم. بیا و امید بده به زندگی مون. دلت میاد منتظرم بذاری؟ دردت به جونم خونمون تو رو کم داره فقط مامانی. بیا و بشو نور زندگیم🥺⭐ فندق مامان دلم لک زده برای لحظه ای که بیای تو دلم و بشی معجزه زندگیم💫۱۲/۱۰/۰۲ فردا روز مادره فندقم کاش تو بودی تا فردا رو به منم تبریک میگفتن. امسال که نشد ولی قول بده سال بعد دلیل تبریکا بهم بشی قول بده بیای و دنیامو رنگی کنی قول بده شبا به جای غصه ی نداشتنت با صدات صبح بشه....💔 این امضا به اذن خدا در اسفند ۱۴۰۳ تغییر کرد خدایا شکرت انشالله قسمت همه منتظرا☘️💚 دوس داشتین یه صلوات مهمونم کنید و دعا کنین نی نیم سالم بیاد بغلم😍🙏🏻

درس بخون

بیشتر تلاش کن

موفق میشی مطمئن باش. زود جا نزن

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍                                                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا فروشندگی؟یه هنر یاد بگیر

ناخن کاری

خیاطی

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر