عشقا کی از قیمت تیبا خبر داره حالا هر مدل باشه هاچپک یا صندوق دار، از مدل 95 ب بالا
خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از همراه مکانیک قیمت بگیر.هرمدل ماشینی که میخوای نو و دست دوم
کجا؟
خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏
مگه چن نمونه تیبا هست 😐🤣من فقط هاچپک و صندوق دارو میدونم
هم میتونی اپ ش رو دان کنی و هم از تو گوگل بزن همراه مکانیک سایتش میاد بالا برو خودرو کارکرده و مشخصا ...
فدات عشقم مرسی😘
چند تاش که قیمتش مال قدیمیه اون حساب نیست بقیشم مثلا رینگاش فرق داره
آها فدات عزیزم