2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیایین دلم داره می ترکه

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 30 پست
عزیزم چندسالشع بچه ات خانواده شوهرت بهش میرسن ؟؟؟ عزیزم بخاطر بچه ات برو اگه کوچیکه !!!حداقل ...

۸سالشه اذیتم میکنن

حقیقت زندگی آدما اون عکسایی نیست که توی فضای مجازی به اشتراک میزارن،حقیقت زندگی شون اون چیزاییه که نه ازش عکس میگیرن نه جایی به اشتراک میزارن!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون همش تو این فکرم که بچم الان میگ مامان دوسم نداره 

نه عزیزم نمیگه ولی صدرصد دلش تنگ شده !!!

همش یاد تو میفته!!!نزار فراموشت کنه؛!!

یا از دادگاه اقدام کن ،،،یا فامیلی یا بزرگی رو بفرس بچه ات رو بیاره !!!یا یا شوهرت حرف بزن با زبون نرم !!!

نه عزیزم نمیگه ولی صدرصد دلش تنگ شده !!! همش یاد تو میفته!!!نزار فراموشت کنه؛!! یا از دادگاه ...

اونا اگه از دادگاه هم نامه ببرم قایمش میکنن میگن خودش نمیخواد ببینت

حقیقت زندگی آدما اون عکسایی نیست که توی فضای مجازی به اشتراک میزارن،حقیقت زندگی شون اون چیزاییه که نه ازش عکس میگیرن نه جایی به اشتراک میزارن!!
خدا گره کارت رو باز کنه خودش !! شرایط سختی داری عزیزم !! ولی همیشه با خودت بگو ((این نیز بگذ ...

😭😭

😭😭

خانوما کسی ذکری چیزی بلد نیس دارم خفه میشم حامله ام هستم‌ داروی اعصابم نمیتونم بخورم

عزیرم قانونی اقدام کن ببخشید شوهرت نه وجدان داره نه وفا به زندگی ....زندگیت اگه احتمال میدی درست نمیشه مشاورهم برو دیدی قابل حل نیست تف کن پست سرت روهم نگاه نکن بچت روبه طریق بزرگ فامیل یاقانون سعی کن ببینی خودتو نسوزن کاش یکم وجدان داشت شوهرت  ببخش حلال کن که رک حرف زدم حیف جوانیت 😳

عزیرم قانونی اقدام کن ببخشید شوهرت نه وجدان داره نه وفا به زندگی ....زندگیت اگه احتمال میدی درست نمی ...

ممنونم خدا میدونه که عین واقعیت و گفتی فقط دلم برا بچه کبابه

ی چیزی میخوام بگم اینجا لغو مبشم دوست داری تویکی دیگ تاپیکات الان میگم بیا اونجا باشه

باشه بیا یکی از تاپیکام

ی چیزی میخوام بگم اینجا لغو مبشم دوست داری تویکی دیگ تاپیکات الان میگم بیا اونجا باشه

عزیزم کجایی چیزی ندیدم