2777
2789
آخه هر کی یه چیز میگه یکی میگه چون مبلغ و تاریخ نداره نمیشه یکی میگه میشه تازه شوهرم اعلام سرقت کرده ...

عزیزم نسبت به چک سفید امضا میتونن ادعای جعل، سرقت ، خیانت در امانت و ... کنن ولی خب هر ادعایی نیاز به اثبات داره 

شما تکمیلش کن اقدام کن

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی امکانش هست که بتونه اثبات کنه ادعای سرقتش رو

شما باید با دلایل خودتون اداعاش رو رد کنین توصیه میکنم حتما در این مورد وکیل بگیرین

وقتی مهریه رو بخشیدین جایی هم ذکر شد که به حاش چک گرفتید؟

یعنی مبلغی که میزنم مثلا ۵ میلیارد می‌تونه قسط بندی کنه یا کامل باید پرداخت کنه

این چک دیگه به عنوان مهریه ی شما محسوب نمیشه میشه یه طلبی که از این آقا دارین و میتونین مطالبه کنین

اگه بحث سرقت و ... بره کنار آقا  مالی که به نام داشته باشه نثل زمین و ماشین و ... رو میتونید توقیف کنین و این طلب و ازش برداشت کنین اگه مالی نداشته باشه میتونه اعسار بده و قسط بندی کنه

آخه هر کی یه چیز میگه یکی میگه چون مبلغ و تاریخ نداره نمیشه یکی میگه میشه تازه شوهرم اعلام سرقت کرده ...

وقتي داشتي مهريه ميگرفتي و چك ميگرفتي شاهد داشتي دست نوشته گرفتي از شوهرت؟ميتوني ثابت بكني؟

شوهرت خيلي زرنگتر ازخودته

بچه بودم از هیولاها میترسیدم بزرگ شدم فهمیدم آدما ترسناک ترن😔🖤