2777
2789

چون سواستفاده کننده ها اسکرین میگیرن تو سایت های همسریابی میزارن یا با فتوشاپ یه کارایی میکنن عکس پخش میشه کلا آبرو ریزی

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

اگه برات مهم نیست همین الان عکس بزار حذف هم نکن

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا عکس یه نفر رو بردارن چی میشه ؟؟؟میخوان چیکار کنن مثلا با عکس ؟؟؟؟ خب عکسه دیگه !!! مگه بیس ...

اوناییکه براشون مهم نیست عکس میذارن

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
چون برا بچه ها مشکل پیش اومد  ممکنه عکستو بردارن روش چیزای خاک برسری بنویسن

خو بنویسن ؟؟؟؟

آخه عکس رو مگه چند نفر دست به دست میکنن!!!همه میدونن این کلک ها قدیمی شده 

مثل قدیم نیست که اینجور عکس ها دست به دست شه و همه نگاه کنن!!!

چرا اینایی که عکس هاشون رو تو واتس اپ یا تلگرام یا اینستا میزارن نمی‌ترسن رو عکس هاشون خا ک بر سر ی بتویسن؟

خو بنویسن ؟؟؟؟ آخه عکس رو مگه چند نفر دست به دست میکنن!!!همه میدونن این کلک ها قدیمی شده  ...

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی
اخه عکست رو بر میدارن پایینش مینویسن امشب‌تنهام اگ تو تنهایی بیا لینک پایین

واقعا چه دنیاییه ها استارتر فکر میکنه با عکس هیچکاری نمیشه کرد ماها که آبرومون برامون مهمه هیچوقت عکس نمیذاریم

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
واقعا چه دنیاییه ها استارتر فکر میکنه با عکس هیچکاری نمیشه کرد ماها که آبرومون برامون مهمه هیچوقت عک ...

شعار میده جو گیر شده اگه راست میگه الان بزاره

عزیزم من کلا اعتماد به نفس ندارم ،کلا عکس هام رو هیچ جا نمیزارم !!!!!بخاطر این نیست که بترسم 

ولی خواهرام و زن داداشام و دوستام عکس میزارن از خودشون تو اینستا و تلگرام ،!!

خواهرم هم عضوه عکسش رو میزاره

من بحثم این نیست الان !!!!درسته من عکس نمیرارم ،ولی از عکس گذاشتن کسی تعجب نمیکنم و عادیه  !!!

فقط این حجم از ترسیدن کاربرا برام سوال شده !!!

عزیزم من کلا اعتماد به نفس ندارم ،کلا عکس هام رو هیچ جا نمیزارم !!!!! ولی خواهرام و زن داداشام و ...

چی بگم والا

واقعا چه دنیاییه ها استارتر فکر میکنه با عکس هیچکاری نمیشه کرد ماها که آبرومون برامون مهمه هیچوقت عک ...

خب شما بگو با عکس چه کاری میشه کرد ؟؟؟؟

تلگرام یا ایینستا دارین ؟؟؟دیدین اکثر عکس خودشون رو میزارن ؟؟؟

یعنی اینا ابرو ندارن ؟؟؟