mt98 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/30 تعداد پست: 138 عنوان بی بی چک مثبت 334 بازدید | 28 پست سلام دوستان یه سوالی دارمبی بی چکم بعد چند ثانیه مثبت پررنگ شد، این جواب ۱۰۰٪ درسته یا باید صبر کنم تا آزمایشم بدم فردا؟ 1399/08/09 | 12:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الناز_خانوم عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 11916 مبارکه درسته ولی ازمایشم باید بری من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم
mt98 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/30 تعداد پست: 138 مبارکه درسته ولی ازمایشم باید بری ممنونم میرم حتما ولی چون دیشب مثبت شدو باید تا شنبه صبر کنم میخواستم بدونم قطعیه یا نه مرسی عزیزم🙏🏼
نسررین۲ عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 6929 درسته پاشو امروز برو آزمایش بده.درمانگاه های شبانه روزی بعضیاشون آزمایشگاه دارن.بیمارستانهای خصوصی هم دادن.من آخه طاقتم نمیشه...باید برم همووونروز آزمایش نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن! خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟
mt98 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/30 تعداد پست: 138 مبارکه چقد خوبه این خبر مرسی ایشالا هرکی که منتظر بی بی چک مثبته به آرزوش برسه این ماه👏🏼
پونه٢ عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 7522 مرسی ایشالا هرکی که منتظر بی بی چک مثبته به آرزوش برسه این ماه👏🏼 ان شالله عزیزم خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه
mt98 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/30 تعداد پست: 138 درسته پاشو امروز برو آزمایش بده.درمانگاه های شبانه روزی بعضیاشون آزمایشگاه دارن.بیمارستانهای خصوصی ه ... فردا میرم پیش دکترم که هرچی لازمه واسم بنویسه و برم آزمایش
mt98 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/30 تعداد پست: 138 چند روز عقب زدی؟فردا باید بری از خون دوره هام معمولا ۲۵-۲۸ روزه امروز روز ۳۲ بوده
mt98 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/30 تعداد پست: 138 چند وقت اقدام بودی گلم .... مبارکه ماه دومی بوده که اقدام کردم