2777
2789
عنوان

قبل بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 34 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکترت سونو میکنه دیگه .اطلاعاتتو بالا ببر توو گوگل یا همین سایت اگه میخوای زودتر باردار بشی

وای اره کلا میترسم باردار نشم اولش فکر میکردیم مشکل از همسرمه بعد ک ازمایش داد و متوجه شدیم مشکل از مته کلا میترسم ک بچم نشه از ی جهتم خانواده شوهرم با ازدواج ما مخالف بودن میترسم برای شوهرم بد بشه 

خب پس احتمالا مشکله ازادسازی داری اگه با اینم باردار نشدی باید بری عکس رنگی

وایی تروخدا دعا کنید برام من ۲۷ سالمه و شوهرم ۳۰ عدد ازمایش amh۵.۷ بود میگن سنت بالاس از اونه و خیلی ضعیفه 

بعد شما بِرو بِر نگاشون میکنی؟۲۷سال سنت زیاده؟!🤔تازه ۳۵ ازدواج میکنن 😂

ب احترامشون چیزی نمیگم ،چون خودشون دختراشونو ۱۴ ساله شوهردادن و سرسال بچه دارشدن الان همش ب من میگن سنت زیاده ،من ۲۴ سالگی تازه ازدواج کردم 😕😕😕

ب احترامشون چیزی نمیگم ،چون خودشون دختراشونو ۱۴ ساله شوهردادن و سرسال بچه دارشدن الان همش ب من میگن ...

خیلی بی اعتماد بنفسی ۲۴تازه ازدواج کردی؟!ببخشید شما اهل کجایی ک ۱۴ دختر شوهر میدین ۱۴ بچه تازه داره عروسک بازی میکنه بهشون بگو شما خیلی عجله داشتین دختراتون ترشی بیفتن زود ردشون کردین .ما خانوادمون دختراشونو ب زور شوهر نمیدن و بگو ما سالمیم و فعلا قصد بچه دارشدن نداریم بزار بسوزن

خدایا شُکرت❤🧿