2777
2789

امروز و فرداست که نتایج کنکور بیاد من کسی هستم که از مهندسی انصراف دادم که دنبال علاقه م برم و هنر بخونم 

هنر رشته ایه که حتی کتاباش تو بازار نیست یک سری منابع آزاد خیلی گرون هست

چون دست مافیای کنکور افتاده برای اینکه کلاسهای میلیونیشون خراب نشه

دعاکنید من و خواهرم رشته و دانشگاهی که میخوایم رو قبول بشیم کانال و پیج میزنیم آموزش رایگان تا هیچکث بخاطر نبودِ منابع یا گرونی از علاقه ش دست نکشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این مافیا کیا هستن؟چرا ول نمیکنن 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 😍حسبنا الله و نعم الوکیل💗

انشاالله

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

منم میخوام از سال دیگه اموزش رایگان و مشاوره رایگانمو شروع کنم اگه خدا بخواد میخوام منابعم هم تعمین کنم برای بچه های کم بضاعت

البته الان خودم لنگ هزارتومن پولم ولی همچی میخواد تغیبر کنه دعا کنید

کاربری برای دو نفر است

ایشالله ک قبولی اما قبول نشدینم بزارین گناه دارن کنکوریا

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
این مافیا کیا هستن؟چرا ول نمیکنن 

بزرگترینش قلم چی

چون که نونشون تو این راهه

این که کنکورو تعویق نزدن و باجون ۲ و نیم میلیون جوون بازی کردن هم بخاطر قلم چی بود چون که خیلیا کلاسهای تابستون رو ثبت نام نکردن بخاطر اینکه تکلیف کنکور امسال معلوم نبود

امسال برای کلاس های هنر فقط ۱ درسش ۳ میلیون پول میگرفتن تازه اونم مجازی 

منم میخوام از سال دیگه اموزش رایگان و مشاوره رایگانمو شروع کنم اگه خدا بخواد میخوام منابعم هم تعمین ...

شاید بتونیم باهم همکاری کنیم ایشالا یه روزی اونقدر اکیپمون بزرگ بشه که دست مافیا از رو سر بچه ها قطع بشه

منم اینکارو بخاطر دل خودم و امثال خودم میکنم ایشالا یه کاری هم بیرون گیر بیارم هزینه های اینکارم تامین بشه