2777
2789
عنوان

خانومای خانه دار و همه چی دون

101 بازدید | 12 پست

سلام رسوب زیاد تو کتری رو چطوری کامل پاک کنم سرکه ریختم جوشوندم فایده نداشت

اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با سرکه خوب تمیز میشه.اما شنیدم نباید زیاد استفاده بشه.مثلا هرچن ماه

چطوری استفاده میکنی

اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن  
پودر مخصوص داره. باید تهیه کنید . داخل کتری که بریزید  با اب میذارید روی اجاق دو تا جوش که خورد ...

حتی زیادم باشه؟

حتی زیادم باشه؟

آره.اسمش پودر رسوب گیر برای کتری هست. دیجی کالا هم انواعش رو داره. بدون اینکه به جداره بیرونی آسیب بزنه برات میشوره مثل روز اول.

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
آره.اسمش پودر رسوب گیر برای کتری هست. دیجی کالا هم انواعش رو داره. بدون اینکه به جداره بیرونی آسیب ب ...

مرسی

سرکه میریزم و کتری رو پر اب میکنم و میذارم جوش بیاد و بعد بجوشه.حدود نیم ساعت.بعد میذارم سرد بشه.کام ...

چقدر سرکه ؟