2777
2789
عنوان

کلاس های مجازی زبان

110 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها با توجه ب قیمت ها خیلیا نمیتونستن توی کلاسای زبان شرکت کنن خیلیا بهم گفتن ی تخفیفی بزار ک همه بتونن شرکت کنن منم همینکارو کردم و دارم کلاس هارو برگزار میکنم یهو یادم به شما و نی‌نی سایت افتاد گفتم به شمام اطلاع بدم ❤️

من یک دوره در نظر گرفتم ک مناسب همه باشه و زیر سازی زبانو انجام بدم تو این دوره لغت یاد میگیرید گرامرو.. براتون فیلم و اهنگ ارسال میکنم و یکسری نمونه سوال هم براتون ارسال میکنم این دوره 10 جلسه هستش و فقط 50 هزار تومان

زبان عالیه چطوری هست ب من میگین

عزیزم 10 جلسه هست من براتون روزای مشخص شده مطالبو ارسال میکنم و توضیح میدم سوالی بود جواب میدم و یسری تمرین هم بهتون میدم و اینجوریه ک مطالب تو کانال میمونه و اگ بخواید هر ساعتی از روز میتونید برید ببینید و دوره کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم 10 جلسه هست من براتون روزای مشخص شده مطالبو ارسال میکنم و توضیح میدم سوالی بود جواب میدم و یسر ...

من وات ساپ دارم فقط 

میتونین برا ارشد کمک ام ب کنین .من زبانم صفره😬😬😬😬😬

کاربر دلوینت هستم(یه مدت کاربریم دست یکی از دوستام بود که بهم پس داد❤)