2777
2789
عزیزم فضای مجازی مخصوصا جایی مثل اینستاگرامو غیره... جایی ک برای اشتراک گذاشتن عکسه اینجوری باشه ک ...

بستگی داره چه عکسایی باشه کی گفته جای هرعکسیه یه بارتولدگرفتی دوبارجشن گرفتی نه هرروزعکس بزاری بیفتک وگوشتو پیتزاتونشون بدی

💫❤به لطف خداتا۱۴۰۰به تمام آرزوم رسیدم،خدایاشکرت❤💫     😇🧚‍♀️😇🧚‍♀️😇🧚‍♀️😇🧚‍♀️😇🧚‍♀️😇🧚‍♀️😇🧚‍♀️😇🧚‍♀️😇🧚‍♀️😇🧚‍♀️😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووووف😑اینکه خوبه من یه دوست دارم هر روز میشینه مشت پراید از اتوبان استوری میگیره و فرمون با اهنگ بالا شاید روزی نیمساعت این کارو کنه هر روز😑😑😑یکی دیگه ام هست هر روز اهنگ میزاره تو ده تا استوری باهاش لبخونی میکنه😑😑😑

خیلی بدم میاد مخصوصا از کسایی که کاکائو میخورن از آشغالش عکس میگیرن میزارن استوری  

تو را دارم و داراے جہانم🖤تموم آرزوم اینہ برم حرم دلم واشہ بگم دستت درست آقا دیگہ دستم تو دستاشہ  تعریف من از عشق ہمان بود کہ گفتم؛ در بند کسے باش کہ در بند حسین است🤞🏻یه صلوات مهمونم می‌کنی مهربون؟؟  اللهم عجل لولیک الفرج 🕊️

من اکثر جاهایی که میرم استوری میذارم

رستوران رفتن و غذا رو استوری نمیذارم اصلا ولی گاهی یه غذای خوشگل درست میکنم استوری میذارم

چون استوریه خودمه دلم‌میخواد بذارم 😉 

واقعا اونی که نمیتونه ببینه آنفالو کنه اونی که از طبیعتی که به اشتراک گذاشتم لذت میبره فالو نگه داره به همین سادگی

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
بستگی داره چه عکسایی باشه کی گفته جای هرعکسیه یه بارتولدگرفتی دوبارجشن گرفتی نه هرروزعکس بزاری بیفتک ...

درسته زیادیشم خیلی بدرد نمیخوره

ولی نه اینکه کلا نزارن

نفسم هایلین💜
خداروشکر هیچ وقت شای هامو تو چشم اینو اون نکردم واقعا هم اصالت  چییزی دیگس😇😇

آره واقعا باید شادیاشو برای خودش نگه داره آدم ...دلیلی نداره همه بدونن تو چقدر خوشبختی شاید ی نفر واقعا دلش بشکنه

بیکارن حتما 

نمیدونم چرا من بدم میاد هر چیزی که میخرم یا میخورم به اشتراک بزارم

یه حسی بدی میگیرم

با خودم میگم شاید یکی دلش کشید 

اخه جدا از اون هم خیلی ضایعه که آدم از مثلا میره رستوران از چند قاشق غذا عکس بگیره