2777
2789

سلام خانوما من قبل بارداری سونوی سینه دادم و متوجه شدم سینه هام کیستیک هستن و یدونه هم فیبروآدنوم تو سینه ی راستم دارم که اندازه اش ۱۳ میلی متر هست. 

الآن تازه زایمان کردم و شیر میدم‌.

اون سینه ام خیلی اختلافش با این سینه ام زیاد شده. و اینکه توده رو با نگاه هم میشه دید‌ یعنی قبلا باید دست می زدم تا پیداش کنم ولی الآن مشخصه.بدون فشار دست حس میشه . 

توی بارداری سونو ندادم چون دکترم گفت سونوی سینه تو بارداری قابل تشخیص نیست و لازم نیست بدی‌

حالا یکشنبه می رم پیشش تا برام بنویسه فقط چون ترسیدم و نگرانم اومدم ببینم کسی هست که فیبروآدنوماش‌ اینجوری قابل حس کردن باشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من توی تاپیکی که در مورد درد پشت کمرتون بود پرسیدم ولی جواب ندادین.میشه بگید علت درد کمرتون چی بود؟من سونو سینه دادم کیست نبود ولی پرولاکتینم بالاست 

یارب نظر تو برنگردد
کیست ساده داشتید یا فیبروآدنوم؟ با دست قابل لمس بود؟

من بعد زایمان اولم متوجه توده تو سینم شدم که تا وقتی بچمو شیر میدادم هم درد داشت و هم انگار تو مرکز سینه بود تو ۴ ماهگی از شیر گرفتم توده کاملا مشخص بود و بیرون زده با دست قشنگ مشخص بود سونو دادم چون دوتا توده بود و به هم چسبیده بود دکتر نمونه برداری کرد خداروشکر فیبرو آدنموم بود الانم تو دوتا سینم هر کدوم سه تا توده دارم باردارم هستم یک سینمم خیلی درد داره  

ادمین رفتی دکتر بیا بگو چی گفت شیر دادن مشکلی نداره؟ قابل لمس بودن فیبروآدنوم مشکل نداره کلا میگن فیبرو آدنوم تو سینه ممکنه جابه جا بشه در این حد که ازین طرف بره اون طرف نگران این مساله نباش