2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده میشه کمکم کنین؟؟؟؟

133 بازدید | 20 پست

سلام خانوما شوهرم خیلی آدم بی مسئولیتیه کل مسئولیتها وسختیای زندگی رو انداخته رو دوش من اصلافک نمیکنه اونم توزندگی وظایفی داره فقط به فکر راحتی خودشه وازخودگذشتگی نداره اصلا...

دیگه کم آوردم واقعا تحمل ندارم هرچقدرم بهش میگم اصلاتوگوشش نمیره وانجام نمیده .....

کسی مثل من هست شوهرش اینجوری باشه؟؟؟؟

چجوری وادارش کنم مسئولیت کاراش به عهده بگیره؟؟؟ 

بخدا بدجور درمونده وافسرده شدم هیچ انگیزه ای واسه زندگی ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا چه كارايي ؟چند تا بچه داري؟

حتی ساده ترین کارای روزمره که مربوط به خودش هستو انجام نمیده مثل اتوکردن لباساش مثل کارای فنی خونه که مشکلی پیش میاد مثل کمک کردن به من وقتایی که مهمون دارم و...

اگه شاغلي و تعداد بچه هات زيادن و اونم بي توجه هست و علافه و كار هم نميكنه ،بهتره جدي باهاش صحبت كني 

وگرنه اگه اهل كار بيرون هست پول در مياره و دستت ميده ،كه خوب معمولا كم پيش مياد مردي حتما فني باشه ،لباساشم اتو كنه ،بچه داري كنه 

حتی ساده ترین کارای روزمره که مربوط به خودش هستو انجام نمیده مثل اتوکردن لباساش مثل کارای فنی خونه ک ...

خیلی سخت میگیری خودتو چرا اذیت میکنی هر چیزی خراب شد یکیو بیارین درست کنه الانم که کروناست زیاد مهمون نمیاد اتو هم که کاری نداره

اگه شاغلي و تعداد بچه هات زيادن و اونم بي توجه هست و علافه و كار هم نميكنه ،بهتره جدي باهاش صحبت كني ...

عزیزم کارکردن وخستگیشو درک میکنم ولی اون حتی حاضر نیس نیم ساعت واسه من وزندگیمون وقت بزاره لااقل باهام حرف بزنه حس کنم درکم میکنه دلم گرمشه بهش نه اینکه صبح بره شب بیاد دوباره صبح بره.....

من دیگه خیلی خستم کشش ندارم بخدا

خیلی سخت میگیری خودتو چرا اذیت میکنی هر چیزی خراب شد یکیو بیارین درست کنه الانم که کروناست زیاد مهمو ...

عزیزم اینا مثلایی بود که اومد تو ذهنم مشکل من اینه آدم بی تفاوتیه نسبت به همه چی مثلا اگه من مریضم باید خودم دکتر برم حاضر نیس بیاد منوتادکتر ببره بارهاااآا پیش اومده که میگم درحالی که اگه ازخونوادش کسی مریضه هرکاری انجام میده حتی یه هفته سرکارنرفته