یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
شرمنده ایم که با خطای ما تمام زحمات شما زیر سوال رفت.به جای اینکه زینت و مایه فخر آل الله باشیم مایه وهن شدیم
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون
پدربزرگ عزیزم همه عمر کوه بودی پشتم مراقب دلم باش ❤💚
با افتخار شیعهی علی بن ابی طالب هستم . مردی که پدر یتیمان فاطمه دختر پیامبر بود . امروز علی نیست ولی پسرش جگرگوشهی فاطمه ، مرهم زخم های حسن ، منتقم حسین ، منتقم اسارت عمه جانش زینب ، شمیر در غلاف سجاد در کربلا ، امید شب و روز باقر ، تمام وجود صادق ، مرهم تنهایی های کاظم ، آشنای غربت رضا ، غصه دار تنهایی جواد ، خورشید شب های هادی و شنیدنی ترین سکوت حسن زنده است . او هست او می آید و هیچ کس جلودار پسر فاطمه و علی نیست . او می آید پس بترس از خون های زیر چکمه ات ...