2777
2789
عنوان

کپسول گین آپ سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 98941 بازدید | 96 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عهههه.چقد عجیب.من ندیدم تاحالا توو شمال باور کن.توو خونواده ما که افتضاحه.اول سینه وارد میشه بعد خود ...

😂😂😂وای چه بامزه گفتی حالا من سمت مامانم همین شکلین عمه هام کوچیکه منم فک کنم به اونا کشیدم😒😂من ۵۳ کیلوام ۷۰ ام

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍
😂😂😂وای چه بامزه گفتی حالا من سمت مامانم همین شکلین عمه هام کوچیکه منم فک کنم به اونا کشیدم😒😂من ...

آره منم شنیدم اینطور موارد آدم به عمش میره.خوبی که باز یجوری گفتی کوچیکه فک کردم تختی.۷۰ تا ۸۰ متعادله

آره منم شنیدم اینطور موارد آدم به عمش میره.خوبی که باز یجوری گفتی کوچیکه فک کردم تختی.۷۰ تا ۸۰ متعاد ...

مرسی اعتماد بنفس دادی 😅همین دیگه با شمالیا میگردم حس کوچیکی میکنم😂😂

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍
گلم چیشد تاالان استفاده کردی؟؟ 

سلام عزیزم بله الان 10 روزه که دارم استفاده میکنم ولی تغییری ایجاد نشده البته باید دوره درمانش رو کامل کنم .دورش یک ماهست.میگن تو یک ماه باید3 تا 7 سانت افزایش سایز بده.خداکنه که جواب بده.حتما بهت اطلاع میدم

سلام عزیزم بله الان 10 روزه که دارم استفاده میکنم ولی تغییری ایجاد نشده البته باید دوره درمانش رو کا ...

اها باشه گلم

اره خب ده روز کمع واقن

مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده.
اسی جان چیشد خواهر 😊

سلام عزیزم حدود یک ماه و سه روزه استفاده کردم و هیچ نتیجه ای نگرفتم.این پولا واقعا خوردن نداره همش دروغه مشکل ما اینه فروشنده های این جور محصولات خودشون دغدعه ندارن و سایز سینشون اوکیه و به همین دلیل اصلا وجدان ندارن و دل نمیسوزونن هدفشون فقط پوله