من ۱۷سالمه و بخاطر همین نوجوون بودن به خودم خیلی آسیب میرسونم از کوووووووچک تریین واکنش پسرا برا خودم خیال بافی،میکنم خواهشا مسخره نکنید اصلا دست خودم نیس با هیچ پسری هم تاحالادوست نبودم مثلا یه نمونش اینکه من زیاد با پسرهمسایمون حرف نزدم و زیاداخلاقشو نمیشناسم ولی چند بار که دیدم یواشکی داره بهم توجه میکنه کلی برا خودم خیال بافی کردم و اییییین اصلا خوب نیس دست خوددم نیس چیکارکنم که از دست این احساسات خلاص بشم؟
خیلی ممنون عزیزم 😍😍😍این کتابا به صورت پی دی افش هم هست؟
عزیزم اپ کتابراه رو نصب کن هر کتابی بخوای چه نسخه ی الکترونیکی چه نسخه ی صوتیش رو میتونی بخری پیج دکتر علیرضا شیری رو هم فالو کن شاید درگیر تله های روانی باشی مثل مهر طلبی بی ارزشی و ....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم منم خیلی شبیه تو بودم و بخاطر همین تصوراتم درگیر روابط مخرب میشدم و عمرمو به بطالت میگذروندم اما از وقتی سبک زندگیمو تغییر دادم و شروع کردم به خوندن کتاب و معاشرت با خانم های متواضع و موفق و مستقل اصلا اسن تصورات برام مسخره شده
این اپ خیلی خوبه واسه خریدن هر کتاب میتونی از نظرات کاربرا هم استفاده کنی 😊
اره خیلللی دلم میخوواد عشقو تجربه کنم 😭😭الان من که این احساسات میاد سراغم اگه واقعا عاشق شدم از کج ...
عزیزم از فکرش بیرون بیا هرچقدر هم نشونه عشق یاشه بازم ازسرت میگذره خودمم اینطوری بودم چون تو شرایطی بودم و هستم (نوجوون) همین جوری بود اما الا رو احساس هام میتونم کنترل داشته باشم به اندازه ولی می دونم تو کتت نمی ره چون درک نمیکنی ولی یه موقع مثلا سال دیگه یه این افکارت می خندی یا خجالت میکشی که اینجوری بودی
من یک دخترِمحجبه-چادری-خدایی-اهل نمازهستم که به هیجعنوانمذهب روقبول ندارم واصلامذهبی نیستم
شرمنده خستتون هم کردم ولی میتونم بپرسم چجوری کنترلش کردین؟
کلا آدما همه چی میخوان کنترل کردن کار سختی نیست اما به آسونی هم پیش نمیاد.... اگه نمیتونی رو افکارت مسلط باشی خودتو سرگرم کن و بگو این ها افکارای الکلی هستن و سال دیگه بهشون می خندی
من یک دخترِمحجبه-چادری-خدایی-اهل نمازهستم که به هیجعنوانمذهب روقبول ندارم واصلامذهبی نیستم