2777
2789
عنوان

پایه ها 📣بیاین سوالات عمومی از هم بپرسیم🧐

| مشاهده متن کامل بحث + 31034 بازدید | 2218 پست

قفل کنم فردا با کوله باری از سوال بیام

🏃‍♀️

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

کیا هستن؟

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی کسیدو سر در یک بدن داره در مورد ارث بفهمییم دوتا ارث میبرن یا یه دونه چطوری 

شاید خنده دار باشه ولی یه  وصیت دارم و عین حقیقءاینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد
1حیوون بگو به جز نهنگ که با ن شروع بشه

نره خر

حیوونه دیگه🤣😜

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
پرتقال خونی پیوند پرتقال با کدوم.میوه است؟

انار گیلاس

[QUOTE=161886218]بروجن  تو کدوم استانه    [/QUO

مشهد

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》....همه زندگیم بچهام     
وقتی کسیدو سر در یک بدن داره در مورد ارث بفهمییم دوتا ارث میبرن یا یه دونه چطوری 

نفهمیدم

وقتی هر دو خوابن، یکیشون تکون میدیم اگه اون یکی هم چشمهاش باز کرد و بیدار شد یک روحن یک دونه ارث میبره

اگه اون یکی بیدار نشد دو روحن  و دو تا ارث میبرن

سگ

درسته 😄

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃