2777
2789
عنوان

دل درد وحشتناک دارم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 55 پست

یکم آرد و خمیرش کن پهنش کن مث نون توروغن یکم تفتش بده سرخش نکنی هااا یکم که فقط داغ بشه هر دو ورشو بعد یکم که خنک تر شد ببندش با یه شال روی رحمت خیلی خوبه داغ نزاری ک بسوزی سردم نشه که فایده نداره سه چهار ساعت بمونه

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊                    
مفنامیک اسید بخور یا شیاف بذار دو سوته اروم میشی منم مثل شمام.😩😩😩

خیلی وحشتناکه😭😭😭هیچکااری نمیشه کرد مفنامیک که هیچ فایده ای رو من نداره حالا اونو بایدامتحان کنم😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژلوفن نخور کبدت داغون میشه کپسول اسیدمفنامیک خیلی خوبه. در طول ماه ترشیجات مصرف نکن مخصوصا هفته آخر. بعدشم شب قبلی که میدونی میخوای پریود شی و فرداش که پریود شدی زعفران با زیره دم کن بخور و رحمتو گرم نگه دار 

خیلی وحشتناکه😭😭😭هیچکااری نمیشه کرد مفنامیک که هیچ فایده ای رو من نداره حالا اونو بایدامتحان کنم😔 ...

چرا ی دونه مفنامیک اسید بخور سریع ی شیاف بذار اروم میشی شکمتو گرم نگهدار

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

شما شیاف رو هر چند ساعت استفاده میکنی؟

من میذارم تا هشت نه ساعتم درد ندارم راحتم ولی روزی ی دونه میذارم بیشتر هر شش ساعت مفنامیک میخورن البته الان دارو خونه ها نمیدن

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

ژلوفن نخور کبدت داغون میشه کپسول اسیدمفنامیک خیلی خوبه. در طول ماه ترشیجات مصرف نکن مخصوصا هفته آخر. ...

مرسی عزیزم❤ امروزم ورزش کردم شب پریود شدم واسه همین خیلی درد شدید گرفته ورزش بده واسش؟

روغنی نمیشه؟سفت بشه؟یا هنوز خمیر

چرا روغنی میشه دیگه منم مثل اسی بودم یعنی تو پریودیم میمردم از درد مامانم برام درست میکرد بعدش شرمنده قلپی قلپی خون ازم میرفت آروم میشدم (فقط داغ بشع یکم سفت میشه)

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊