2777
2789
عنوان

چاق بشم

487 بازدید | 27 پست

دوستای عزیزم 

کیا لاغر بودن و چاق شدن؟ میشه یه راه خوب بگین که واقعا نتیجه بده؟

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عزیزم ۱۳کیلو اضافه کردم 

چیجورییییییی

موقعی خستگیم در میره که موفق بشم و خوشحالی رو تو چشمای مامانم ببینم 😍🍃🍭 هیچوقت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگیت مقایسه نکن♡ جوری پیشرفت میکنم که الگوی خیلیا و مایه افتخار خانوادم بشم 😍😌 

راهکار دادن لایکم کنید

بشر موجودی منطقی نیست، موجودی است منطق تراش. به هر کار دست زد و به هر چه عادت کرد ، سعی میکند برای آن دلیلی بتراشد و عذر و بهانه ای بیاوردوقتی حرف می زنیم، بیشتر میخواهیم خودمان را قانع کنیم تا دیگران را ، کسی که قانع شده باشد ، کسی که به اندیشه های خود ایمان داشته باشد، اصلا حرف نمی زند.

ورزش همراه با تغذیه دائم ستور غذایی سرچ کن و بپز و نوش جان کن

صبح پاشدی میل غذایی نداری حتی دو تا لقمه شده درست کن بخور

مثلا ساندویچ لقمه ای درست کن بخور

خودت و تا دیدی گرسنه شدی سیر کن نذار بدنت بسوزونه

✨از خداي خالق الماس ؛هيچوقت كم نخواه✨

اول از همه چکاپ بده که مطمئنم بشی لاغریت بخاطر تیروئید یا انگل و سو جذب نیست من خودم اولش پیش متخصص گوارش و حتی روانپزشک و متخصص تغذیه ام رفتم متخصص تغذیه کمک زیادی بهم نکرد من به با توجه به تحقیقی که کردم خودم رژیممو انتخاب کردم