2777
2789

سلام خانما وقتتون بخیر میشه بگین تو بیمارستان چیا لازم شد تو ساک چیا بزارم ممنون میشم راهنماییم کنین؟؟

همسرمو پسرم با وجودتون خوشبخترینم واستون جونمم میدم عشقای زندگیم عاشقتونم خدا از چشم بد حفظتون کنه 👪

عزیزم پوشک شماره صفر..حوله..پتو ..لباس نوزادی نخی سایز ۰...واس خودت پوشک بزرگ.لباس زیر.قند برا وقتی ک بچه شیر نخورد قند داغ بدی..خرما بردار بعد زایمان بخور..وسایل ارایشی..

مامان کوچولو هستم😊😍😍از ۹۶ تا الان عضو بودم ...خودت واسه خودتی تامام
عزیزم پوشک شماره صفر..حوله..پتو ..لباس نوزادی نخی سایز ۰...واس خودت پوشک بزرگ.لباس زیر.قند برا وقتی ...

مرسیی عزیزم قربونت😘😘

همسرمو پسرم با وجودتون خوشبخترینم واستون جونمم میدم عشقای زندگیم عاشقتونم خدا از چشم بد حفظتون کنه 👪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پوشک شماره صفر..حوله..پتو ..لباس نوزادی نخی سایز ۰...واس خودت پوشک بزرگ.لباس زیر.قند برا وقتی ...

خرما برای طبیعی هست اگر سزارین باشه که اجازه نداره

برام هیچ حسی شبیه تو نیست❤
خرما برای طبیعی هست اگر سزارین باشه که اجازه نداره

خب من چ بدونم اوشون طبیعی یا سز🤣بعدم بالاخره ک میخواد ی چیز بخوره بعد زایمانش اولین چیز میگن خرما خوبه

خب من چ بدونم اوشون طبیعی یا سز🤣بعدم بالاخره ک میخواد ی چیز بخوره بعد زایمانش اولین چیز میگن خرما خ ...

نخیر اگر سزارین باشه اولین غذا سوپ رقیق هست

اجازه خوردن چیزی نداری

برام هیچ حسی شبیه تو نیست❤
نخیر اگر سزارین باشه اولین غذا سوپ رقیق هست اجازه خوردن چیزی نداری

عزیزم منم سز بودم..تا زمانی ک دفع نداشتی هیچی نمیخوری...من ۱۱ صبح زایمان کردم تا ۴ صبح دفع نداشتم ..۴ صبح گفتن درسته ک باید سعی کنی مایعات بخوری بیشتر ولی یدونه خرما ب جایی نمیخوره🤨

میگن حتی ساک قبول نمیکنن فقز بایدیهدورپیچ و بلیز وشلواروکلاه وجواراب ودوتاپوشک واسه بچه بزاری بانواربهداشتی واسه خودت باشورت اونم بزاری توپلاستیک بدی دست پرستارابقیه چیزاروقبول نمیکنن بقبه هرچی خاستی ببری بایددست همراهت باشه که اونم نیازباشه برات ازخونه میارن

گلم زايمان كردي؟؟عملت خوب بود؟

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

گلم زايمان كردي؟؟عملت خوب بود؟

اره عزیزم خیلی خوب بود خداروشکر

من که 6 ساعته خودمو وبچه مو مرخص کردم بارضایت شخصی چون بیمارستان دولتی بود ازترس کرونا چیزی خاصی نبردم پوشک واسه خودم وبچه با لباس همین ودفترچه وسنوگرافی هام

خانم هستم نام کاربریم اسم شوهرمه اینقد همتون به کاربری من گیرندید ممنون