2777
2789

همیشه حرفاش تو ذهنمه و داره دیونه ام میکنه.با اینکه تو ی شهر دیگه است اما فکر کردن ب حرفاش زندگیمو خراب میکنه.شما چطور با زخم زبونای خانواده شوهر کنار میاین

خدایا هزار مرتبه شکرت که ی دختر سالم بهم دادی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند سال عذاب کشیدم و همش به فکر حرفاش بودم و مرور میکردم 

ولی دیدم فقط دارم به خودم ضربه میزنم و موهام سفید میشه الان تا میخوام بهش فکر کنم خودمو میزنم به بیخیالی پا میشم اهنگ میزارم میرقصم خودمو مشغول میکنم هر کی هم بخواد یادم بندازه حرفو عوض میکنم😐

مادر به فدات پسر نازم😍🥰😘🤱
من چند سال عذاب کشیدم و همش به فکر حرفاش بودم و مرور میکردم  ولی دیدم فقط دارم به خودم ضربه می ...

من بعد زایمان حساس تر شدم.دارم خودمو بچه و شوهرمو عذاب میدم

من بعد زایمان حساس تر شدم.دارم خودمو بچه و شوهرمو عذاب میدم

نکن بابا ، خوش باش زندگیتو کن بزار اونم تو  توهماتش زندگی کنه

میدونم سخته ولی به خاطر خودت و بچه و شوهرت بیخیال باش

مادر به فدات پسر نازم😍🥰😘🤱
نکن بابا ، خوش باش زندگیتو کن بزار اونم تو  توهماتش زندگی کنه میدونم سخته ولی به خاطر خودت و ب ...

میدونم کارم اشتباهه.کاش قدرتشو داشتم ک بیخیال باشم.

من کلا حساس نیستم.اونام خوبن حرفب هم بشه همونجا جواب میدم حوصله تا خونه اوردنشو ندارم😂

تو فکر کن دور از جون یه سگ که تو خیابان واق واق و پارس میکنه چقدر اهمیت میدی؟ اونم به این چشم ببین .منم از وقتی باردارشدم همش به کاراشو حرفاش فکر میکردم و حساس شده بودم و هستم تا اینکه به پدر شوهرم زنگ زدم چون خودش گفت زنگ بزن درد دل .منم زنگ زدم گفت چی کار کردیم مگه قتل کردیم کاری نکردیم گندش میکنی .منم از اون روز دیگه قیدشونو زدم و دیگه قطع رابزه هستیم وتصمیم دارم نرم ببینمشون عیدم زنگ نزدم بهشون با ادم بیشعور مثل خودش رفتار کرد.حیفه که ادم وقتشو صرف واق واق سگ کنه