2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه گریع دلتنگی چه ربطی به جنسیت بچه داره

کلا حساس شدم شوهرم دیروز گفت من بمیرم راحت شی یهو گریه ام گرفت ...قبل بارداری میگفتم ب درک ...نمیدونم چرا انقدر حساس شدم

خونه شون نزدیکیم من حساس شدم .شوهرم دید اینجوریه منو اورد دو روز خونه باباشون باشم

رفع میشه 🌹

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
کلا حساس شدم شوهرم دیروز گفت من بمیرم راحت شی یهو گریه ام گرفت ...قبل بارداری میگفتم ب درک ...نمیدون ...

عزیزم‌باردار واسع اونه بری پیش،مشاور خیلی بهتر واسه بچه هم‌خوب نیست استرس و نگرانی و گریه

منم خیلی حساس شدم 

دست خودم نیست

امروز با مامانم حرفم شد بعد دوباره شوهرم اومد با اونم لج کردم دعوامون شد 

میفهمم کارم اشتباهه دارم لجبازی میکنم ولی دست خودم نیست از صبح کلی گریه کردم اصلا همش بغض دارم

سلام بچه ها اگه دنبال یک پیج هستید که راهنمای دوران بارداری و پرورش فرزند مرحله به مرحله با شما باشه این صفحه اینستاگرام رو دنبال کنید تازه افتتاح شده و پست هاش عالیه. منم تازه پیداش کردم