2777
2789
چشم دوستم حتما برات دعا میکنم من از نماز شب حاجت محال گرفتم امیدوارم توهم نتیجه بگیری و شاد بشی  ...

برام دعا کن من از امشب میخوام چله نماز شب بگیرم

خداکنه بتونم چله رو کامل کنم

هیچوقت قسمتم نمیشه یه چله رو کامل کنم

خدایا خودت توفیق بده بهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم صبح ات بخیر

دیشب دلم خیلی شکسته بود رفتم شاهچراغ

یه دفعه اومدی جلوی چشمم

واسه ات خیلی دعا کردم

گفتم به خودت هم اطلاع بدم مطمئنا حس خوبی بهت میده

انشاءالله خیلی زود صاحب یه خونه ی عالی بشی

سلام عزیزم صبح ات بخیر دیشب دلم خیلی شکسته بود رفتم شاهچراغ یه دفعه اومدی جلوی چشمم واسه ات خیلی ...

سلام دوستم چه سعادتی که دوتامون همشهری هسیم من کلی وقته که شاهچراغ نتونستم برم ممنونم که به یادم بودی خیر ببینی مهربون دلت شاد و لبت خندون باشه عزیزم. خوشحالم کردی 🌹❤️😘😘

سلام دوستم چه سعادتی که دوتامون همشهری هسیم من کلی وقته که شاهچراغ نتونستم برم ممنونم که به یادم بود ...

جدی شماهم شیراز هستین

چه سعادتی...خوشحال شدم

منم خیلی وقت بود که نرفته بودم 

دیشب دیگه خیلی حال دلم خراب بود و دل شکسته بودم

یه دفعه تصمیم گرفتم برم شاهچراغ

اونجا وسط گریه شما یادم افتادی از ته دل واست دعا کردم

انشاءالله حاجت روا بشید

جدی شماهم شیراز هستین چه سعادتی...خوشحال شدم منم خیلی وقت بود که نرفته بودم  دیشب دیگه خیل ...

بله عزیزم منم شیرازیم. قبول باشه حاجت روا شی مهربون شاهچراغ منبع ارامشه. خیر ببینی امشب به نیتت ایت الکرسی میخونم عزیزم ❤️

بله عزیزم منم شیرازیم. قبول باشه حاجت روا شی مهربون شاهچراغ منبع ارامشه. خیر ببینی امشب به نیتت ایت ...

قربونت برم خانم مهربون

منم واستون سه تا سوره توحید میخونم

سه تا توحید ثواب ختم قرآن رو داره