2777
2789
عنوان

چرا بی بی چکم هاله انداخت

195 بازدید | 16 پست

ته دلم خالیه میدونم حامله نیستم چونکه هیچکدوم از علایم رو ندارم دست و پاهام یخه فقط سینه هام سنگین شده پنج روز از قطع دوفاستون میگذره و 16روز از اچ سی جی روز قبلش بی بی زدم بال درآوردم بعد یه ساعت هاله صورتی که خشک که شد بنفش کمرنگ گفتم حامله ام امروزم بی بی زدم به امید اینکه پررنگ تر بشه ولی هاله خیلی ضعیف تری داره به نظر شما هنوز اثر اچ سی جی نرفته با تجربه ها بیان دارم دق میکنم می‌خوام تهوع بگیرم و پاهام بشه مثل یه کوره و درد پری داشته باشم درد تخمدان ولی حامله باشم و بچم سالم باشه ای خدا این چه دردی بود که قسمتم شد چهار ساله منتظرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم هیچ علامتی نداشتم اما باردار بودم، بعضیا کلا علامتی ندارن

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

گذاشتی لایک کن لطفا 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹