2777
2789
عنوان

چاقی صورت با ژله و سیب زمینی

1885 بازدید | 67 پست

این کارو کیا انجام دادن ؟ برا صبحونه باید استفاده کرد ؟ تاثیرش چطوره

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
من هر روز عصر چیپس با پنیر پیتزا میخورم.بعد ناهارم یه سیب زمینی اب پز.یکم لپام در اومده

چند روزه شروع کردیه؟؟؟

....بزرگترین خواسته ام از خدا اینه ک ب عشق مهربونم برسم😍 😘 میشه همین الان ک امضامو خوندی بگی خدایا مشکلشو حل کن هممممممممین برام کافیه😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هر روز عصر چیپس با پنیر پیتزا میخورم.بعد ناهارم یه سیب زمینی اب پز.یکم لپام در اومده

👌مرسی💖اره کلا سیب زمینی به هر صورت استفاده شه خوبه 

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
من 2 ماه ناشتا صبحونه ژله امتحان کردم نتیجه نداد روی من ☹️

من یه مدت میخوردم تاثیر داد خیلی فرم صورتمم بهتر کرد الان دوباره میخوام شروع کنم

من 2 ماه ناشتا صبحونه ژله امتحان کردم نتیجه نداد روی من ☹️

منم مدت طوووولانی ژله خوردم ناشتا تاثرنداشت شوهرکردم خوب شدم یهوووو چاق شدم مخصوصا ازصورت بخدا جدی میگما😂😂😂

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌