2777
2789

20 ماهه است تا صبح ده بار بیدار میشه اصلا خواب ندارم

چطوری از شیر شب بگیرمش که دیگه بیدار نشه...بیدارمیشه میخوام بهش آب بدم که شیر نخوره لج میکنه میزنه زیر گریه

شکمشو حسابی قبل خواب سیر کن .بهش یه کم شربت خواب بیبی اسلیپ بده بزار خوابش تنظیم شه

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شکمشو حسابی قبل خواب سیر کن .بهش یه کم شربت خواب بیبی اسلیپ بده بزار خوابش تنظیم شه

از یه سالگیش به بعد خوب غذا نمیخوره اگه خودش دلش نخواد به زور نمیخوره...سیرشم که میکنم بازم بیدار میشه نمیدونم چرا

از یه سالگیش به بعد خوب غذا نمیخوره اگه خودش دلش نخواد به زور نمیخوره...سیرشم که میکنم بازم بیدار می ...

این شربت خیلی خوبه عزیزم از داروخانه میتونیوتهیه کنی بر حسب وزن پسرت بهش بدی  خوابشو بهتر میکنه

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

وای مشکل منم هست دخترم 21 ماهشه با این تفاوت که دخترم شیشه شیر میخوره و توشم فرنی رقیق.عادت کرده اینجوری.البته یه بار 4 صبح مثلا پامیشه یه بارم 6 یا 7...منم باردارم سختمه و برای از پوشک گرفتن چون شبا با این شیشه ای که میخوره خیس خیس میشه میخوام اول از شیشه بگیرمش ولی هنوز همت نکردم.

شب حسابي سيرش كن دسر و آبم بده بعد شام.٣٠ سي سي هم بهش عرق بهارنارنج بده.شب وقتي بيدار شد شيشه آبو بده بهش.يكمم خواستي نبات بنداز توش فقط برا چند شب.آبو كه دادي خورد خورد نخورد سريع بگيرت بغلت بنداز شونت با سرعت راهش ببر تو خونه بخوابه .چند شب اذيت ميكنه بعد عادت ميكنه.البته اگه بچه بدغذايي باشه سخته يكم

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
وای مشکل منم هست دخترم 21 ماهشه با این تفاوت که دخترم شیشه شیر میخوره و توشم فرنی رقیق.عادت کرده این ...

نه خواهر پسر من خیلی بیدار میشه یعنی شما به دخترت از شیر خودت ندادی...انشاله حاملگی به سلامت و راحتی برات بگذره عزیزم

نه خواهر پسر من خیلی بیدار میشه یعنی شما به دخترت از شیر خودت ندادی...انشاله حاملگی به سلامت و راحتی ...

قربونت گلم.از اول دوشیره بود یعنی هم شیر خودم هم شیشه چون شیرم کم بود و اب بدنش اولا کم شده بود دکتر گفته بود شیر خشک هم بده.بعد سه ماه شیرم خشک شد و تا 11 ماهگی مرتب شیرخشک دادم البته از همون اولا شیرخشک و فرنی رو قاطی بهش میدادم یعنی از ماه های مثلا4به بعد.بعد 11 ماه دیگه تعداد دفعات شیرخشکشو کم کردم و دیگه بیشتر غذا دوس داشت و شیرپاستوریزه میدادم.چند وقتیه تلاش کردم از صبح تا غروب شیشه رو حذف کردم و غذا و چیزای دیگه میدم ولی از غروب به بعد شیشه میخواد.میخوام کم کم از شیشه شب هم بگیرم چون صبح ها پوشکش خیس خیس میشه و اینطوری نمیشه از پوشک گرفتش..فقط موندم چجوری.یکی میگقت از عطاری صبر زرد بگیر بزن سر شیشه شیر.راستی من بچه اولمو که دوسال شیرخودمو بهش دادم با صبرزرد از شیرگرفتمش.شما صبرزرد رو امتحان کن راحت میشی..

قربونت گلم.از اول دوشیره بود یعنی هم شیر خودم هم شیشه چون شیرم کم بود و اب بدنش اولا کم شده بود دکتر ...

من یه مکافات دیگه هم داره اینه که پسرم شیر و ماست اصلا نمیخورد الان عادت کرده یه کوچلو شیر پاستوریزه فقط شبا به زور آهنگ و تلویزیون میخوره ولی ماست اصلا نمیخوره کلا یه مدت خیلی بد غذا شده نمیدونم چرا

من یه مکافات دیگه هم داره اینه که پسرم شیر و ماست اصلا نمیخورد الان عادت کرده یه کوچلو شیر پاستوریزه ...

شاید داره دندون درمی یاره.لثه هاش متورم نیست یا آب دهنش نمی یاد؟یه شریت زینک هم براش بگیری شاید تاثیر کنه..راستی من بیبی اسلیپ خریدم دیروز خیلی خوب بودا.بخر حتما.اصلا پانشد تاصبح.راحت خوابیدم خداروشکر.ولی صبح پاشد نقد میزد هرچی خواستم شیشه ندم باز میخواست منم نصفه براش ریختم خورد.بعد از موقعی که بیدار شد دیگه غذا و چیزای دیگه دادم حالا تا شب ببینم چجوره.من شربتو تو همون شیشش قاطی فرنیش ریختم.ولی کلا از شیشه یا سینه بخوایم بگیریم باید صبرزردبخریم بزنیم به سرشیشه یا سینه