من خودم ریملم تموم میشه یاخط چشمم آب جوش میریزم توش حداقل ده باردیگم ازش استفاده میکنم😂😂😂😂یارژم تموم شه با انگشت ازتوش درمیارم،یا قاطی عطرام آب میریزم،جورابامم کشش رواستفاده میکنم پاره شن بعد دور میندازم،خلاصه گفتم شایدبدرد بخوره،😂😂😂
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم اینایی که گفتی اکثرا خیلی خوب و خلاقانه ست. اما تو ریمل و خط چشم اصولا نباید بعد خشک شدن آب ری ...
الان یاااااااادم امد
آره اسی
من یه کلیپ دیدم
ریمل که خشک میشه آبجوش نریزین
ریمل رو در بسته بزارین تو آب جوش ریملای خشک شل میشن میاد پایین
در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
بله چون لوازم آرایشی مایع فرمولشون به دقت اندازه گیری میشه و به تناسب فرمول توش مواد نگه دارنده و ضد قارچ و...اضافه می کنن، شما آب اضافه کنی قشنگ محیط مساعد برا رشد باکتری ایجاد می کنی.
دوستان اگر اطلاعات در زمینهی مهاجرت و ادامه تحصیل و... میخواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیکهام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
بلد نیستی دیگه تو ریملی که خشک شده که آب نمیریزن توش باید چند قطره چایی بریزی مثل روز اولش میشه من الان با این روش یه ماهه دارم از ریملم استفاده میکنم😁