2777
2789
عنوان

گفتم گرونیه راهکاربدم واسه وسایل ارایشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1621 بازدید | 111 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نه خورشت می کارم

نه پوشک بچه میدوزم

نه آرد برنج می مالم

و نه آب میریزم تو عطر 🤣🤣🤣

سعی می کنم بیشتر کار کنم و درآمدم رو بیشتر کنم تا زورم به گرونی ها برسه

کلا حس خوبی به قناعت و صرفه جویی ندارم هرگز 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
کاربری که این عنوانو میزنه نیتش خیره.نمیخوام گوشت تلخی کنم ولی درست نیست مسخره ش کنید⁦🖐️⁩

وای😒😒😒گفتم جنبه فان داره 

حالمون بهم میخوره دیگ ازتاپیک خیانت و کتک

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
عزیزم اینایی که گفتی اکثرا خیلی خوب و خلاقانه ست. اما تو ریمل و خط چشم اصولا نباید بعد خشک شدن آب ری ...

الان یاااااااادم امد 

آره اسی

من یه کلیپ دیدم

ریمل که خشک میشه آبجوش نریزین

ریمل رو در بسته بزارین تو آب جوش ریملای خشک شل میشن میاد پایین

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
جدی؟؟؟؟؟/

بله چون لوازم آرایشی مایع  فرمولشون به دقت اندازه گیری میشه و به تناسب فرمول  توش مواد نگه دارنده و ضد قارچ و...اضافه می کنن، شما آب اضافه کنی قشنگ محیط مساعد برا رشد باکتری ایجاد می کنی. 

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
من نه خورشت می کارم نه پوشک بچه میدوزم نه آرد برنج می مالم و نه آب میریزم تو عطر 🤣🤣🤣 سعی م ...

والا مادونفری کارمیکنیم بازم زورمون نمیرسه😂😂😂

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌