2777
2789
عنوان

تشکیل نشدن قلب جنین

9527 بازدید | 82 پست

خواهر شوهرم هفته ۸ بارداری هست ده روز پیش رفت سونو گفت قلب تشکیل نشده دوباره امروز رفت بازم گفتن تشکیل نشده ولی جنین رشد کرده دوباره گفتن دو روز دیگه دوتا سونو باید بدی اگه بازم نشده باشه با دارو سقط کنه. یعنی علتش چیه ؟ کسی اینجوری شده؟

۶ ماه پیش هم جنین سه ماهه داشت بی دلیل جنین تو شکمش مرد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا انقد زووود سووونو میده حرفمو گوش کن سونوگرافیو عوض کنه واژینال بده خیالشه راخته ب امید خدا قلبش ...

سونو واژينال تو باردارى اصلا توصيه نميشه مگر در موارد اضطرارى

باعث لكه بينى و سقط ميشه

سونو واژينال تو باردارى اصلا توصيه نميشه مگر در موارد اضطرارى باعث لكه بينى و سقط ميشه

اگه اینطور بود هیچ دکتری توصیه نمیکرد منم امروز رفتم برای ساک لطفا استرس نده😒😒

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
سونو واژينال تو باردارى اصلا توصيه نميشه مگر در موارد اضطرارى باعث لكه بينى و سقط ميشه

من هفته ۱۵ انجام دادم خیلیا انجام دادن هیچ ضرری نداره

بعدش اینم اضطراریه این همه استرس بهش وارد میشه با ی سونو مگ چ اتفاقی میوفته اونم اوایل بارداری هستش

بهش بگو صبر کنه من خوندم یه خانومه بچش تو هفته 13 قلبش تشکیل شده و دکتر ها نمیدونستن چون یه نمونه نادره برای همون بچه هاشو سقط میکردن

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

استرس نگیره اصلا هم قلب دیده نشد دارو محلی نخوره یه وقت تا ده و حتی دوازده هفته ملت صبر میکنن بعد میرن سقط.نباید فوری نگران بشه. حالا خدای نکرده اگر دوباره اتفاق افتادباید آزمایشات انعقادی بعد سقط را بده و علت یابی بشه. البته امیدوارم دیگهاین اتفاق براش بیوفته

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...