2777
2789
اوکی . اون موقع فکر کنم فقط علاالدین تو بورس بود ولی خیلی شلوغ و خسته کننده بود. بدتر از همه اینکه تو ایران هر چی که میخای بخری احساس میکنی داره سرت کلاه میره . خیلی بده
من از سهم خود راضی نیستم، آن پاداش پا در هوای آسمانی به درد من نمیخورد. میخواهم زندگی ام همینجا و هم اکنون تحقق یابد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم علاالدین وقتی میری باید حتما قبلش تحقیق کرده باشی و بدونی چی میخوای و اون چیزی که میخوای قیمتش تو چه رینجی هست در ضمن فقط هم 2 طبقه اخر برو برای خرید چون اکثرا عمده فروش هستند قیمتاشون خیلی از بقیه طبقات پایین تره اونجام نباید اصلا زیر بار ریجستر و اپدیت و نرم افزار بری باید بگی فقط گوشی رو میخوام
این نیز بگذرد
ژوان اچ تی سی خیلی خوبه...خواهر من هررررررررررررررررررررررر بلاااااااااااااااااااااییییییییییییییییی که فکرش رو کنی سر گوشی قبلیش که اچ تی سی بود آورد از افتادن از ارتفاع گرفته تااااااااااااااااااااااا شیرجه رفتن تو آب...اما هنوزم داره کار می کنهآخرش دید هیییییییییچی برا سر به نیست کردنش جواب نمیده بی خیال شد رفت زذ ار خرید
پیشنهاد من سامسونگ سری گالکسیه. هر چقدر به پولت نزدیکتر باشه بهتره. s2, s3 , galaxy grand, galaxy note
من از سهم خود راضی نیستم، آن پاداش پا در هوای آسمانی به درد من نمیخورد. میخواهم زندگی ام همینجا و هم اکنون تحقق یابد.
اقای من من حدود 5 سال قبل یه گوشی اچ تی سی خریدم که فکر کنم جز اولین سری گوشی لمسی بود اگه اشتباه نکنم اسمش تتو بود اون موقع خریدم 480 سیستم عاملش خیلی مسخره بود چون اختصاصی خود گوشی ساخته شده بود و.با هیچ گوشی همخونی نداشت فقط. ام پی تری قبول و میکرد و....در نهایت 50 تومن هم دستی دادم تا ازم خریدنش!!!!!
این نیز بگذرد
شاخه نبات اصلن سمت اچ تی سی نرووووووووووو. بدردت نمیخوره. فارسی نویس نداره اس ام اس فارسی برات نمیاد اونوقت فروشنده میگه واست بذنامشو نصب میکنم ... بعد ار چند وقت کل سیستم گوشیت میریزه بهم بابااااااا
من بعد از کلی تحقیق HTC desire 816. خریدم و راضیم.فارسی هم نیست.اس ام اس فارسی هم میاد.سیستمش هم مشکلی نداره و همه جور فرمتی رو باز میکنه.جون میده برای وبگردی و عکاسی!! من تک سیمشو میخواستم وسبزشو پیدا نکردم و سفید دو سیمشو 1100 خریدم.الان یه ماهه دارمش. پولتو بیخودی برای سونی حروم نکن.باز سامسونگ قابل تحمل تره..گرچه من از اول نوکیا داشتم!!!
زبونش فارسی میشه الان دیدم.اس ام اس هم فارسی میدم و میاد برام. فقط من و نت تحقیق کردم و حضوری ندیده بودمش وقتی دستم و رفتم جا خوردم چون به کم بزرگه!!!ولی نه اونقدر که بقول معروف ضایع باشه