2777
2789
عنوان

ختنه پسرم

435 بازدید | 38 پست

سلام ابجی های گلم من پسرم پنج روزه ختنه شده امابخیه نیست و حلقه اس نوع ختنش.دکترگفته روزچهارم حلقه روتکون بدید تا هفت روزبیفته اما الان که روز پنجمه تکون میدیم وسفته تکون نمیخوره اصلا چیکارکنیم😯

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینایی ک بچه دنیا میاد سریع ختنش میکنن سخت نمیشه براشون؟

ایشون خیلی زود ختنه کردن ما روز ۱۴ خننش کردیم وبخیه بود فقط روز اولش سخته تا به هفته هم خوب شد 

خدا بخودت قسم دنیات ته نامردیه

من نتکوندم 😕😕😕

خودش روز هفتم افتاد 

شل میشه خودش، تکون نده زخم میشه

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
اینایی ک بچه دنیا میاد سریع ختنش میکنن سخت نمیشه براشون؟

تازه بهترم هست چون حس نمیکنه زیاد استامینوفن میخوره میخوابه تادوروز بعدش دیگ دردش تمام من بچم 8روزه ختنه کردم

(خوشبختیم وقتی تکمیل شد ک تواومدی توزندگیم بهترین همسردنیا) 💕💋عاشقتونم همسرم پسرم خونوادام برای سلامتیشون ی صلوات میدید عزیزان🙏
پسرمن هفت ماهشه گلم.

چرا اینقد دیر ختنه کردین

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …