2777
2789
عنوان

شکایت از شوهرم

552 بازدید | 39 پست

خیلی دست بزن داره تا حالا ده بار بیشتر منو زده اومدم خونه مامانم ولی بخاطر زندگیم و اینک دوستش دارم برگشتم با اینک هر دفعه منو از خونه بیرون میکنه. این دفعه هم زد و بیرون کرد منم زنگیدم پلیس و رفتم شکایت کردم برای کتک زدن. الان فرستادن شورا حل اختلاف. باید چیکار کنم؟ اونجا چی میشه؟ دوسش دارم ولی میخام رفتارشو درست کنه و دست بزنشو بزاره کنار دائم چیزی نشکنه چیکار کنم بنظرتون؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعتیاد داره؟؟؟ 

خدایا قسمت میدم به عظمتت.🌷🙏حتی اگه شده ثانیه ای من زودتر از همسرم و فرزندم بمیرم.هیچوقت داغ همسر و فرزندم و به من نشون نده.خدایا شکرت بخاطر داشتن همسرم که فرشته ای روی زمین 💕💞💕💞

مثل خواهر من اونهم همین جوری داره با شوهرش زندگی میکنه مگه ادم چقدر میخواد زندگی کنه که همشو با این عذاب بگذرونه زندگی به اندازه کافی سخت هست دیگه یکی بیاد سختترش کنه برامون 

پسرعموم هم اینجوری الان زنش ۵ ماهه رفته .البته زنش به مادرشوهرش خیلی بی احترامی کرد مادرشوهری که ازگل نازکتر بهش نگفته بود پسرعمومم گفت دنبالش نمیرم الان دختره هرروز زنگ میزنه بیا دنبالم 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

مگه جندسال جونی؟؟

تا کی زنده ای؟

تا کی خواری خفتی؟

دست بزن اینجا درمون نداره با مشاور

کسی که خودش نخادم درمون نمیشه

یکم عزت نفس داشته باش برای زندگیت درست تصمیم بگیر

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�