2777
2789

میگم که من اگه کرونا بگیرم

بعد بهم بگن تو خونه بمون

بعد من باید برم تویه اتاق درم ببندم بیرونم نیام؟؟

بعد همه خونه آلوده میشه؟؟

بعد که خوب شدم خونه رو از بالا تا پایین چطور ضدعفونی کنم؟؟

خیلی استرس این چیزارو دارم

در پنجره اتاقتو باز کن بعد اتمام قرنطیته  روتختی جای خوابت بزارید تو اب جوش و الکل  یا ضدعفونی بشه سطوح ک دست زدی هم همینطور کافیه

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر بگیری دیگه تا خودش نشون بده همتون گرفتید ولی اگر فقط خودت بگیری تو یه اتاق قرنطینه میشی اگر حمام دستشویی جدا داری ک از اون استفاده می‌کنی اگر نه ماسک می‌ره با فاصله از اعضا میری دستشویی بعدشم دستگیره ها و محیط حمام دستشویی ضد عفونی.بعدم ک خوب شدی فقط اتاق خودت ضد عفونی میکنی

عزیزم از روی لباس و مقوا تا نهایتا ۲روز ، کاغذ ۵روز، بقیه وسایل حتی اگر ضدعفونی نشن نهایتا ۷تا۹ روز ویروس روشون می مونه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
فقط جایی که دست زدم و خوابیدم؟ من فکر میکنم کل خونه آلوده میشه همه جا دیوارا

نه رو دیوار ک نمیشینه سرویس بهداشتی دستگیره های در شیرالات یخچال  کلا چیزایی ک دست زدی سعی کن تهویه مناسب داشته باشه خونه

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
بچه ها ممنونم از همه تون

ان شاءالله زودتر خوب بشی💚

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
عزیزم منکه مریض نیستم😊

ان شاءالله که اصلا مریض نشی🥰