2777
2789

شوهرم وخانوادش هماهنگ کردن که بگن ما خونه وزندگی براش تو خونه خودمون آماده کردیم خودش نمیاد درحالی که خونه من جدا بود رفتن وسایلامو اوردن در ضمن می دونن خونشون جهنمه من نمیرم اینو میگن نمیدونم چکار کنم 

حقیقت زندگی آدما اون عکسایی نیست که توی فضای مجازی به اشتراک میزارن،حقیقت زندگی شون اون چیزاییه که نه ازش عکس میگیرن نه جایی به اشتراک میزارن!!

شوهرمم که میگفت من اصلا تو رو نمیخوام الان میگه خونه بابام زندگی میکنم بیا اینجا 

حقیقت زندگی آدما اون عکسایی نیست که توی فضای مجازی به اشتراک میزارن،حقیقت زندگی شون اون چیزاییه که نه ازش عکس میگیرن نه جایی به اشتراک میزارن!!

ینی خودشونم تو همون خونه هستن؟!

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرد موظفه خونه مستقل از خانواده اش براي همسرش اماده كنه جزو قوانينه نميتونه ببرتت خونه مادرش

البته شما هم ميتوني بري تو اون خونه اذيتشون كني دست به هيچ كاري نزني دايم داد بزني بري حموم رو كثيف كني نشوري غذا براي خودت درست كني كل گاز رو روغني كني نصف يه بطري روغن خالي كني تا يه غذا درست كني قابلمع ها رو بسوزون

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

اره سه طبق هس اما برا عوام فریبیه همشون تو همون که چهار خوابه خیلی بازش کن خرابه

عزیزم چرا شوهرت نمی خوادت مگه چکار کردی اونم وقتی حامله ای؟ که کردی که تا این حد عصبی شده

خانواده پستش تحریکش میکنن خودشم یه عقده ای به تمام معناست

شوهرمنم همیشه منو تهدید ب زندگی تو خونه باباش میکرد .بگو نقطه ضعف شوهرت چیه احتمالا ی راهی میتونم به ...

به هیچ چیز و هیچ کس اعتقادی نداره

تله هسش...میخان بری فرار کنی از خونه عدم تمکین بزنن

میدونم  نمیدونم چکار کنم