2777
2789

سلام دوستان کیا این گوشی رو دارن راضی هستید؟

نقاط مثبت و منفیشو میگید؟ 

توروخدا راهنماییم کنید فکر کنید دارید برای خواهر خودتون گوشی میخرید

آجی من ردمی نوت 8دارم راضیم صداش خوبه دوربینشم خوبه

اوکیه

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خاله شوهرم گفت یه ماهه هم فروخت 

اولش که گرفته بود اومده بود خونه ما خیلی تعریف میکرد میگفت مادون قرمز داره چه امکاناتی داره ولی بعد یه ماه فروخت تعجبم کردیم پرسیدم گفت که صدا موقع حرف زدن بد میرفت گاهی نمیرفت کلا قاطی کرده بود 

الانم a71 گرفته

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
من خاله شوهرم گفت یه ماهه هم فروخت  اولش که گرفته بود اومده بود خونه ما خیلی تعریف میکرد میگفت ...

پردازشگر شیائومی قویتره 

باتری هاشون یکیه

دوربین سلفی سامسونگ بهتره

یعنی تفاوت چندانی ندارن ولی سامسونگA71 الان ۱۱میلیون شده خیلیبیشتر از بودجه مه وگرنه من خودم همیشه طرفدار سامسونگ بودم

پردازشگر شیائومی قویتره  باتری هاشون یکیه دوربین سلفی سامسونگ بهتره یعنی تفاوت چندانی ندارن ...

اره میدونم نمیخوام سامسونگ تعریف کنم کای نظرم رو دادم 

بعدشم بر اساس بقیه کامنت ها نشون میده که باید شانس داشته باشی گوشیت خوب از اب دراد قطعات مصرفیش خوب باشه 

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
چقدگوشیا گرونه   من ۴ماهه گوشی ندارم انقدگرونه تاپولام جمع. میشه گوشیامیره روی قیمتاش.فک کنم ...

وای آره خیلی گرونه منم میخوام وام ضروری دانشجویی بگیرم برای خواهرم بخرم برای کلاسای آنلاینش لازم میشه

شوهر من دو روز پیش خرید  7400 تومن  هنوز باهاش زیاد کار نکردیم ولی اطرافیان راضی ان

امروز دیجی قیمت کردم ۷ و ۷۸۰ 

یعنی ثانیه ای میره بالا🤦🏻‍♀️

بعد راسته میگن شارژرشو از تو جعبه دراوردن باید جدا خرید؟

برادرشوهر من داره راضیه حافظه داخلیش خیلی خوبه دوربینشم عالی... فقط از کیبوردش بدش میاد ک اونم راحت ...

آره کیبرد راحته میشه حلش کرد

بقیه چیزاش خوب باشه اون اوکی میشه