2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا همه میخوان لغو بشن😞

برا اینکه دیگه گندش دراومده منم شاید لغو بزنم😑😑😑

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

تونرو😢

گفتم شاید مجبورشم برم

بحث ابرومه😑

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

لابد تاپیک زیاد زدی منم سر همین ۳تا کاربری ترکوندم

نه من تاپیک نمیزنم زیاد تاپیکامم اکثرا قفله اونایی هم که بازن اکثرا دورهمی ان که میترکن

منظورم اینه خودم لغو کنم یه کی پیدا شده میره تو چالش ناشناس بقیه پشت سرم دری وری میگه شاید برای اون مجبور شم برم دلم نمیخواد بیفتم سره زبونا😕😕😕

نه من تاپیک نمیزنم زیاد تاپیکامم اکثرا قفله اونایی هم که بازن اکثرا دورهمی ان که میترکن منظورم اینه ...

نه بابا نترس

من خودم کلا یبار چت ناشناس رفتم پشت هیچکسم حرف نزدم کاربری که اینجا خوب باشه دوستاش بشناسنش دیگه بااین حرفا چیزیش نمیشه که

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
نه من تاپیک نمیزنم زیاد تاپیکامم اکثرا قفله اونایی هم که بازن اکثرا دورهمی ان که میترکن منظورم اینه ...

عزیزم به دوستات بگین چالش رو حذف کنن منم امروز یک تاپیک میزنم کسی چالش نذاره هر کس هم گذاشته چالشش رو حذف کنه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

نه بابا نترس من خودم کلا یبار چت ناشناس رفتم پشت هیچکسم حرف نزدم کاربری که اینجا خوب باشه دوستاش بش ...

اره شاید ممنون😍😍😍😍😘😘😘😘😘♥️♥️♥️♥️♥️🌹🌹🌹🌹🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃