بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
لابد تاپیک زیاد زدی منم سر همین ۳تا کاربری ترکوندم
نه من تاپیک نمیزنم زیاد تاپیکامم اکثرا قفله اونایی هم که بازن اکثرا دورهمی ان که میترکن
منظورم اینه خودم لغو کنم یه کی پیدا شده میره تو چالش ناشناس بقیه پشت سرم دری وری میگه شاید برای اون مجبور شم برم دلم نمیخواد بیفتم سره زبونا😕😕😕
نه بابا نترس من خودم کلا یبار چت ناشناس رفتم پشت هیچکسم حرف نزدم کاربری که اینجا خوب باشه دوستاش بش ...
اره شاید ممنون😍😍😍😍😘😘😘😘😘♥️♥️♥️♥️♥️🌹🌹🌹🌹🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃