2777
2789
عنوان

درمان جای جوش

1132 بازدید | 24 پست

سلام کسی روشی برای درمان جای جوش میدونه.تازگیا کرم تریاک باصابونش اومده میگن خیلی خوبه برا لکه و جوش کسی استفاده کرده؟؟؟ کرم چگینم میگن خوبه روشن میکنه واسه جای جوش کسی استفاده کرده؟؟؟پوشت من چرب بود قبلا دکتر رفتم یه دو نمونه قرص داد خوب شد ولی باز ی مدتت دوباره جوش زد الا خشک شده تقریبا اگ ی نرم کننده بزنم جوش میزنه بخدا نمیتونم هیچی بزنم الانم جوش اگ بزنه جاش میمونه😭.چیکا کنم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لکه گاهی قهوه ای  گاهی هم قرمزه

من تاچند وقت پیش لوازم پوستی ارایشی کارمیکردم اومدم بیرون

نمیدونم برند aven اَوِن بگوشت خورده یانه خیلی مارک خوبیه

مشتریا از سیکالفیت اون خیلی راضی بودن واسه جای جوش و جای سوختگی و جای عمل جراحی استفاده میکردن دیجی کالا ۵۰۰تومنش کرده ولی اونا قیمت قبلشو گذاشتن ۲۵۰

اتفاقا الان اومده بودم یکی از پست های درما رولر رو میخوندم اینا چیه دختر، اگر پوستت خشکه یه آبرسان ...

شوینده ک از صابون بچه استفاده میکنم ضد افتابم ارون گزفتم چن روزه.ابرسانم نمیدونم چی بگیرم خوب.

شوینده ک از صابون بچه استفاده میکنم ضد افتابم ارون گزفتم چن روزه.ابرسانم نمیدونم چی بگیرم خوب.

اول اینکه صابون رو بذار کنار،فوم شستشو بگیر

آبرسان من از بایومارین استفاده میکنم

اگر پوستت خشکه، بعد از استفاده از سرم آبرسان مرطوب کننده هم بزن

اگر چربه فقط از فلوئید آبرسان استفاده کن

برای لک جوش از سرم ویتامین c استفاده کن اگر جوش فعال نداری