2777
2789
عنوان

زخم دهانه ی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 1362 بازدید | 31 پست
منم عنبر نسارا دود دادم بخدا نمیدونم چرا تاثیر نداره خوش بحالت برا منو امسال منم دعا کن خوب شیم

خوب میشی یکی زودتر خوب میشه یکی دیرتر مداومت داشته باش شک نکن خوب میشی

عسل عالیه

تو آب جوشیده و نمک دریا هم بشینی خیلی خوبه

درکت میکنم

بخدا یک شرایط بدی داریم الان اوضاع مالیمون داغون شده دکترم خدا تومن خرج داره وقتی اوضاعمون خوبه این اتفاقا نمیوفته وقتی شرایطمون بد میشه از درو دیوار مشکلات میریزه شوهرم انقد خرج کرده برا این  عفونت لعنتیم ولی بی فایده بوده

صَبرم کَمه، حوصلَم دَر حَد حداقلِ.                                        شایع❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب میشی یکی زودتر خوب میشه یکی دیرتر مداومت داشته باش شک نکن خوب میشی عسل عالیه تو آب جوشیده و نم ...

خدا از دهنت بشنوه مرسی عزیزم حتما انجام میدم لطف کردی دوستم

صَبرم کَمه، حوصلَم دَر حَد حداقلِ.                                        شایع❤️
بخدا یک شرایط بدی داریم الان اوضاع مالیمون داغون شده دکترم خدا تومن خرج داره وقتی اوضاعمون خوبه این ...

😔😔😔

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)

برای زخم که من فریز کردم..اما برای عفونت با عرض معذرت قبل از رابطه شوهرتو حموم بفرست...حموم.... نه که تنها خودشو بشوره خیلی موثره ..من از وقتی اینکارو کردم عفونت ناپدید شد

لطفا زیر ۳۵سال ریپلای نکنه ...متشکرم

منم زخم دارم اما پیگیر نشدم.نمیدونم الان توی چ وضعیه.

ترشحات زیادم از نشانه های زخمه؟؟؟

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین
منم زخم دارم اما پیگیر نشدم.نمیدونم الان توی چ وضعیه. ترشحات زیادم از نشانه های زخمه؟؟؟

اره عزیزم پی گیر شو حتما معاینه بشی خدایی نکرده سرطان میشه .ترشح زیاد ک رنگش طبیعی نباشه و درد هنگام نزدیکی و لکه بینی درد دل و کمر اینا مال زخمه

برای زخم که من فریز کردم..اما برای عفونت با عرض معذرت قبل از رابطه شوهرتو حموم بفرست...حموم.... نه ک ...

خیلی نظافت داریم هردو اصلا برام عجیبه ک اینجوری میشم 

اره عزیزم پی گیر شو حتما معاینه بشی خدایی نکرده سرطان میشه .ترشح زیاد ک رنگش طبیعی نباشه و درد هنگام ...

من فقط ترشح زیاد آبکی دارم رنگشم سفیده

موقع نزدیکی هم سوزش دارم

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین
من فقط ترشح زیاد آبکی دارم رنگشم سفیده موقع نزدیکی هم سوزش دارم

ترشح سفید شفاف سالمه ولی ترشح سفید شیری و سبز و زرد و خاکستری عفونت عزیزم 

ولی یک خانومی بود علائم زخم رو نداشت ولی دکتر رفته وقتی معاینه شده بود فهمیده بودن زخم داره 

شماحتما واسه معاینه برو تا خیالت راحت شه

سلام عزيزم رحمت فريز كن زخمت خوب ميشه دائم عنبرانسا استفاده كن...شاف ماريانا هم عالي حتي موقعي كه عفونت مداري

براي به ارامش رسيدن دلم و خوب شدن زندگيم يك صلوات مهمون هم كنيد...اخه دوسش دارم😔😔😔❤️