بچه ها من یکساله عفونت دارم هرچی دارو مصرف کردم خوب نشدم دارو گیاهی هم استفاده کردم ولی...
10 ماه پیش بخاطر التهاب شدید دهانه رحمم زخم شد ک دکتر برام سوزوندش و.. ولی عفونت خوب نشد تا الان امشب رفتم دکتر گف زخم داری دوباره چکار کنم ؟؟؟؟بخداا دیگه موندم توروخدا هرکی میتونه کمکم کنه دعاش میکنم انقد دارو خوردم امپول زدم ولی انگار ن انگار خیییلی هم بهداشت رو رعایت میکنم هم خودم هم همسرم نمیدونم چ مرگمه
بخدا یک شرایط بدی داریم الان اوضاع مالیمون داغون شده دکترم خدا تومن خرج داره وقتی اوضاعمون خوبه این اتفاقا نمیوفته وقتی شرایطمون بد میشه از درو دیوار مشکلات میریزه شوهرم انقد خرج کرده برا این عفونت لعنتیم ولی بی فایده بوده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بخدا یک شرایط بدی داریم الان اوضاع مالیمون داغون شده دکترم خدا تومن خرج داره وقتی اوضاعمون خوبه این ...
😔😔😔
من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
برای زخم که من فریز کردم..اما برای عفونت با عرض معذرت قبل از رابطه شوهرتو حموم بفرست...حموم.... نه که تنها خودشو بشوره خیلی موثره ..من از وقتی اینکارو کردم عفونت ناپدید شد