2777
2789
عنوان

آبجیم و نامزدش

546 بازدید | 57 پست

سلام بچه ها.آبجیم الان تقریبا ی ساله عقد کرده.۱۷سالشه خوشکله و چون نامزدش اقوامه وموقعیت شغلیش خوب بود قبول کردیم.الان فهمیدیم یه اخلاقای بدی داره.مثلا گیر میده واسه طرز لباس پوشیدن.بپه ها ما خونوادمون تعصبی ان خصوصا بابام.ولی خب موقعیت جامعه فرق کرده و ما قطعا لباسایی میپوشیم ک در خور خونوادمون باشه وگرن داداشم و بابام خیلی گیر میدن.ابجیم ارایش نمیکنه وگرن مطمعنم واس همینم گیر میداد.دوم اینکه کوچکترین چیزی ک میخره واس آبجیم بعدش میفهمیم خونوادشم خبر دارن.انگار اصن تابع باباشه.چن بارم بحث شده سر همین،و اونم قبول کرده اشتباهشو ولی بازم ب گوشمون رسیده ک همون آش و همون کاسه.بعد مثلا گیر میده واسه رفتن ب خونه رفیق.ی چی دیگه ک هم خودش هم باباش میگن زن باید تابع حرف مرد باشه.جر و بحث چندد بار داشتن گ داداشم میگف فقط طلاق و باز با پادرمیونیباباش اینا درست میشد.اما ایندفه واقعا خیلی حرفای بدی،زده مثللا صداشو میبره بالا ب مامانم گفته مننن مییرم هروقت دخترتون درست شد زنگ بزنید بیام یا اینکه گفته من ک مونده نیستم،برید ی دوماد بگیرید ک خوب باشه مگه من چیکار دخترتون کردم

کلا خیلی مسئله ها

از طرفی هم حالا نشسته ب گریه و زاری ک غلط کردم البته هردفه همینجوره.آبجیمم میگه دلم میسوزه واسشو طلاق زشته و این حرفا ولی کلا خونواده ها دیگه از هم خوششون نمیاد

ب نظرتون طلاق بهترین راهه؟؟؟؟؟؟

البته من از اولم با این ازدواج مخالف بودم چون میدونستم اخلاقشون ب ما نمیخوره

(همشو نوشتم ک هی نگین بچکککون)

خب الان نظرتون چیه

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

طلاق بعضی مواقع نعمت بزرگیه

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عقدن؟

گروه نارنجی🟠 تاریخ شروع۱۳۹۹/۴/۱ 🟠 وزن اولیه۷۴ 🟠 وزن هدف نهایی۶۱ 🟠 هدف اول۷۰ 🟠 هدف دوم۶۸ 🟠 هدف سوم۶۵ 🟠 هدف چهارم۶۱.به یاد داشته باش که برای سالم بودن لزومی ندارد ۳ تا ۵ روز در هفته ورزش کنی. برای سالم بودن غذا‌هایی که می‌خوری و رفتاری که با بدنت داری اهمیت دارد... تناسب اندام یک مقصد نیست بلکه یک روش زندگی است.

من با نظر خونوادتون موافقم مطمئن باش سر هرچیزی میخواد خواهرتو بفرسته خونه بابات که هروقت درست شدی برگردو فلان 

متنفرررم از همه این اخلاقایی که گفتی از الان به خونواده بی احترامی میکنه وای بحال بعدش

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن

بچه ها اصن اونی نیست ک قبل از عقد نشون میداد

خیلی روش باز شده 

هردفه میاد خونمون با ابجیم بحث میکنن الانم ک بحث ی خورده بالا گرفته آبجیم میگه منم چن بار خونشون بودم بحث بوده و گریه

باباش معلمه و مامانش کارمند بهداشت

ولی انگار شعور حرف زدنشون پایینه.هرچی از دهنشون در میاد میگن بعدش پشیمونن

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

وقتی دو تا بچه با تصمیماتی اشتباه خانواده تو این سن وارد زندگی متاهلی میشن نتیجه ای جز این نداره 

اخطار  اگه فکر می‌کنی اون دختری که تو خیابون شالش افتاده یا حجاب نداره باید مورد آزار کلامی و جنسی قرار بگیره ...اگه فکر می‌کنی دختری که آرایش یا تتو داره قصدش جلب توجه  دیگران ..  اگه فکر می‌کنی دختری که تو صفحه شخصیش عکس با پوشش دلخواهش میزاره باید مورد آزارقرار بگیره ... اگه فکر می‌کنی دختری که پریود شدن رو مخفی نمیکنه و پد بهداشتی رو تو کیسه مشکی نمیخره حیا نداره... اگه فکر می‌کنی دختری که چهار کلمه با یه مرد حرف زده و خندیده بی بند و باره ... اگه فکر می‌کنی به  اون دختری که تو خیابون بلند می‌خنده باید بد نگاه کرد و تیکه انداخت .. اگه فکر می‌کنی دختری که تو مهمونی لباس باز پوشیده باید با نگاهت آزارش بدی ... اگه فکر می‌کنی چون یک دختر مهمونی رفته و مشروب خورده حقشه مورد تجاوز قرار بگیره ... باید این رو بدونی ..... تو هم حامی تجاوزهستی... تو هم یک متجاوزی 

اخلاقاش مث شوهرمنه

ببین عزیزم بامشکلات بزرگترازینم بعضیا زندکی میکنن

مشکلات کمترازینم هست ک طلاق میگیرن راحت

ب خاهرت بگو فعلا فکر عروسی رو بزاره کنار و با یک مشاور خلنواده یه جلسه مشورت کنه

اخلاقلش قابل اصلاحه

شوعرمنم درست شد با مشاوره

دنیا هزارتا رنگ داره...یکیش سیاهه!
چند سالشه؟ احتمالا هنوز بچه ست🙄

اره پسره هم ۲۲سالشه

بچه ها اصن اونی نیست ک قبل از عقد نشون میداد خیلی روش باز شده  هردفه میاد خونمون با ابجیم بحث ...

از الان جدا بشن بهتر تا بعد از چندسال

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن

وای عزیزم ب خواهرت بگو عقد زمان شناخته که ادم بدبخت نشه پسرایی که تابع حرف خانواده اشون باشن بعد از زن گرفتن اصلا نمیشه باهاشون زندگی کرد .شوهر دختر عموی منم همینطور بود میخواست طلاق بگیره بعد رفتن مشاوره پسره ی چند وقت دست برداشت از کاراش بعد همون اش شد همون کاسه .اخه دیگه اینجور ادما اینجوری بار امدن 

😛😜🤪😝🥴🥴😯😯😲
وقتی دو تا بچه با تصمیماتی اشتباه خانواده تو این سن وارد زندگی متاهلی میشن نتیجه ای جز این نداره&nbs ...

واقعا ک اشتباه از خونواده ها بود چون خواهر من اصن میلی نداش ب ازدواج

و الانم ب خاطر اینکه بش وابسته شده میگه دلم واسش میسوزه و این چیزا 

أين رفتاراي داماداتون خيلي چندش اوره

تازه خیلی چیزای دیگه بود ک نگفتم ک حوصلتون بشه بخونید