2777
2789
عنوان

قصه گویی کسایی ک بلدن

165 بازدید | 11 پست

کسایی که بلدن قصه گویی کودکانه میشه بیاید درمورد این چنتا عکس قصه بکید 

خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم عزیزم

اولین عکس یه ماه توی شب هست دومی ستاره توی شب سومی ابر توی روز چهارمی ابر شروع ب باریدن کرده و پنجمی گل زرد در اومده و سبزه در روز بعد ششمی گل نارنجی در روز‌ هفتمی شب شب و یه پرنده هست 

خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️
چندتا عکس هست؟برای چه سنی میخوایی

دارم معامی میخونم این پی دی تف رو فرستادن میگه قصه گویی کوتاه و ساده باشه در سه خط

یه شب مهتابی خانوم ماه و ستاره درخشان کنار هم نشسته بودند و گل می گفتند و میخندیدند ابر که از اون جواب می گذشت دلش گرفت و گفت کاش یه دوست صمیمی داشتم بخاطر تنهایی خودش دلش گرفت و گریه کرد گل زرد کوچولو سرش رو از خاک بیرون آورد و گفت گریه نکن ابر من ما باهم دوستیم ابر خندید و گل از ذوق خوشرنگ تر شد شب که شد پرنده کوچولو قصه دوستی رو توی گوش شب پچ پچ کرد

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

یه شب مهتابی خانوم ماه و ستاره درخشان کنار هم نشسته بودند و گل می گفتند و میخندیدند ابر که از اون جو ...

عالی عالی عالی افرین ممنونم عزیزم شرمندت بخدا ⁦🙏🏻⁩⁦🙏🏻⁩⁦❤️⁩🤍

روزی روزگاری یه پرنسی بوده که مثل خیلی از پرنس های قدیمی با رفیق رفقاش چند تا دختر از سرزمین های خارجی برداشتن آوردن دهاتی های عقده ای ثروتمند معطر که  در کشور آمریکایی  نه شعور داشتند نه فرهنگ فقط دروغ دغل خاله زنک بازی میمون های هرزه هرکاری می کردیم لش لوش هرزه می رفت لاشی بازی هرزه بازی خرفت خاله زنک گه زاده آمریکا سرزمین پر درد رنج زندگی گرون چشم های غمگین ماشینی پر تلاش تا حدی که مردم در حالت کما به خاطر خستگی زیاد نمی تونن باهاتون خیلی حرف بزنن گاهی مثل دهاتی های ایرانی شایعه می سازن بچه ها از زیر 18 سال اسکیزوفرنی فرن دارن پر خشم و نفرت 🖕🖕🖕🔥🔥🔥مادر بزرگسالی معتاد و مستیم ولی مثل ایرانی ها خاله زنک نیستیم یا پسر ک.ص خل های ایرانی دو مین با وجود نحسش حرف می‌زنیم  دهاتی به خودش میگیره هول گوز از خداشه زن من پست بی مصرف لش شه