2777
2789
عنوان

نماز و غسل با ناخن کاشته شده

619 بازدید | 96 پست

مدلِ خواهرم شدم که روی دستم تمرین کنه

تازه ناخن کاری یاد گرفته

یه دستمم بیشتر نزده فعلا

به نظر شما ناخن ها رو بذارم بمونه یا نه؟

دوستم میگفت مهم دل آدمه...تو وضوتو بگیر نمازم بخون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشکال داره دوست عزیز

یعنی شما نظر دوستتون رو به نظر خدا رو که تو قرآن دستور به وضو گرفتن دادند ترجیح میدین!!وقتی شما اینقدر معتقدی واجبه طبق همون چیزی که قرآن ودین دستور داده عمل کنین

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام
یعنی چی مهم دله  بلاخره یا اعتقاد دارین یا ندارین اگه دارین و نماز میخونین با کاشت نمیشه

التقاد که قطعا دارم

مثلا دوستم میگفت دوتا چکه آب به دستت نرسه خدا قبولت نداره؟

حرفتو گوش نمیکنه؟

بهت نگاه نمیکنه؟

هرکسی یه نظری داره البته

نظر ایشونم محترم!

مردا زنارو نگاه میکنن بدجور... میگن به چشم خواهری نگاه میکنیم... مهم دله.... منظوری نداریم

خانما بدجور میگردن بین نامحرما... میگن مهم دله منظوری نداریم.... خوشتیپ کردیم فقط.... 

ای لا مصب این دل😂

نمیدونم این وسط واجب خدا چی میشه پس

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔