2777
2789
عنوان

سوال؟

64 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها یه سوال؟

من باجاریم مشکل داشتم و شوهرامون هم بخاطر ما نزدیک یکساله قطع رابطه بودن من دلو زدم به دریا زنگ زدم بابرادرشوهرم صحبت کردم گفتم کینه کدورت نداشته باشین ازهم و از این حرفا بعدش اونم گفت ما کدورتی نداریم باهم و اینچیزا 

خلاصه زنگ زدم به جاریموبهش گفتم فردا میام خونتون اونم گفت باشه 

بچه ها من مقصر اختلاف بین خودمو جاریم بودم بهم بگین چطور از دلش در بیارم ونرمش کنم که دوباره این دوتاخانواده باهم دوست باشن

شیرینی و کادو بهش بده😍

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادی رفتار کن اصلا حرف اختلافتونم پیش نکش ازچیز دیگه حرف بزن به مرور حل میشه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔