2777
2789

بچه ها سلام

شاید کار یکه کردم خنده دار و بی عقلانه باشه ولی مادرم دچار سرطان ملانوم هستش و چند مدته همش بدنش عفونت شدید داره و غدد لنفاویش متورم و عفونی هستن.همش بدنش عرق میکرد و درد در یک پا داشت.3هفته اس که شاید 15 تا دکتر بردمش و هرکدوم یه نظری دادن و حتی ام ار ای و سیتی هم بردیم.اخرش خودم به اینت نتیجه رسیدم که مادرم دچار کروناست و قسمت ضعیف بدنش که غدد لنفاوی هستش رو درگیر کرده و اگه منتظر نظرات دکترها بمونم ممکنه مادرم خیلی بیشتر اسیب ببینه.ازمایش کروناش در خون منفی ولی با عفونت سطح بالا بود.هرچی به دکترها میگفتم کروناست میگن نه نیست.اخرش دیشب به سیم اخر زدم و از دهنی مادرم خوردم و دیدم بله از صبح خودم تب دارم و بدنم درد میکنه.نگید چرا ازمایش کرونا از بینی نبردی چون دیگه وقتشو نداشتم و مادرم قراربود صبح در بیمارستان بستری بشه.الان دیکه میدونم بیماریش چیه و داروهای مخصوص رو براش تهیه میکنم.از کاری که کردم خیلیم راضیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقد سریع نشون نمیده حداقل ده روز باید بگزره🙄🙄🙄🙄🙄

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔