2777
2789

دعا یعنی قرار داد بستن با اجنه ها ک بهشون اجازه میدی در ازای کاری ک قراره برات انجام بدن ک اگه بدن این اجازه رو دارن ک هرکار بخوان بتونن با زندگیت بکنن و تو رو در سطح خودشون پایین بکشن😔

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما دعا نویس مومن نداریم ولی اسطرلاب و رمل یه علمه برا حضرت داوود بوده باید تشخیص بدی اینروزا کی علمش رو داره و کی با ارتباط با اجنه و نعوذ بالله وایستادن رو قرآن و توهین به مقدسات بهت میگه

دعام کنید🙏
ما دعا نویس مومن نداریم ولی اسطرلاب و رمل یه علمه برا حضرت داوود بوده باید تشخیص بدی اینروزا کی علمش ...

وای نه این خیلی بده

برای خودم نمیخوام یه نفر خیلی پیگیره

Dance me to the end of Love...
دعا یعنی قرار داد بستن با اجنه ها ک بهشون اجازه میدی در ازای کاری ک قراره برات انجام بدن ک اگه بدن ا ...

😔 من که هیچ وقت دنبالش نمیرم

یکی از اشناهام میخواد

هرچی هم میگم نذر کن خودت دعا بخون و زیارت عاشورا

قبول نمیکنه فقط دعا میخواد

Dance me to the end of Love...
😔 من که هیچ وقت دنبالش نمیرم یکی از اشناهام میخواد هرچی هم میگم نذر کن خودت دعا بخون و زیارت عاشو ...

شمام ک واسطه ای همین بلا سرت میا گلم نکن

دختر عمه من مدام دنبال این حرفاست دخترش الان غشی شده

اونیکی شوهرش طلاقش داد

یکی دیگ بچش سقط شد 

تموم اینا بی دلیل و تو اوج آرامش براشون پیش اومد

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

سلام من یه خانومی میشناسم خودش فال دارچین و قهوه اینا میگیره

پدرشم سرکتاب باز میکنه با رمل و اسطرلابم میگه با کیس احساسیت ازدواج میکنی یا نه و از این چیزا

برای ما همیشه عالی گفته

دعای قرانیم میدن

اسمش یلداس

+98 922 494 3237