2777
2789
عنوان

مشکل پا نوزاد

93 بازدید | 8 پست

سلام مادرا پسرم وقتی به دنیا اومد دکتر براش سونو لگن نوشت گفتن پا راستش یکم شله باید تا دو ماه دو تا پوشک ببندی تادرست شه تو شکم مادر جاش خوب نبوده  اینجوری شده نگرانم کسی تجربه این مشکل رو داشته که رفع شده باشه؟

شنیدم اره دوتا پوشاک میبندن خوب میشه، نگران نباش، اگ چیز خاصی بود ک با پوشاک حل نمیشد، ان شاالله خوب میشه

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه در رفتگی لگنه که بچه های عمو شوهرم و عمش اینجوری میشن مادرزادی ..دکتر واسشون یه آتل مخصوص میبنده خوب میشن.

جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...
سلام عزیز پای پسرتون خوب شد ان شاءالله؟ من ۳ روزه زایمان کردم همین مشکل رو داره دخترم گفتن ببرم سون ...

سلام عزیزم آره نگران نباش خوب میشه کوچولوت دکتر به من گفت برای پسرم دو ماه دو تا پوشک ببندم  یه پوشک نواری یه پوشک چسبی سخت بود ولی خداروشکر خوب شد من هم خیلی نگران بودم اما انگار مشکل شایعی هستش که بعضی از نوازادان دا ن ولی نگران نباش خوب میشن🌺

سلام عزیزم آره نگران نباش خوب میشه کوچولوت دکتر به من گفت برای پسرم دو ماه دو تا پوشک ببندم  یه ...

ممنون گلم ان شاءالله 🌷

آره امروز نوبت ویزیت دکترش بود گفت که مشکل غیرقابل حلی نیست ماساژ بدیم تا زمانی که وقت سونو لگن بشه چون یکماهگی میشه سونو کرد