در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من بادمجونو با کدو ریختم تو میکسر بعد تخم مرغ زدم مثل کوکو ریختم تو تابه.تو عمرم غذا به این بدمزگی نخورده بودم😂اون بیچاره خورد صداشم درنیوند😂😂😂ولی اول ازدواجمون بودا اگه الان بود نمیخورد قطعا
همین دیروز گفتم بادمجون درست کنم واسه ناهار گذاشتم توی روغن چند دقیقه بعد دیدم ذغال شدن دود خونه رو برداشته حالا ساعت 2 بود سریع عدس پلو درست کردم شوهرمم گفت کمتر برو توی نی نی سایت گفتم بخدا گوشی دستم نبود داشتم با بچه بازی میکردم
عشقو باهرکسی تجربه نکن؛عشق چیز قشنگیه!نزار ازش متنفر بشی!سالها تنها باش،اما روحتو با کسی قسمت نکن که نمیفهمتت!آنقدر تنها بمون تا اون کسی که از درونت خبرداره پیدات کنه !کسی رو پیدا کن که همیشه به شکل یه چیز نایاب نگات کنه!یه چیزی…شبیه به یه معجزه!!❤️ من هر چی که بوده رو از وقتی که تو درو بستی بخشـــیدم✨کسی چه میدونه؟ شاید تو هم وقتی دلت میگیره به من فکر میکنی.... ❤️ عشق مثل مکیدن لیمو با لثه های زخمیِ...
من که استاد خرابکاریم .شوهرم میگه تواشپزبشو نیستی وقتی باشه خودش میپزه نباشه هم اکثرا ازبیرون میگیره اخه واسه من همیشه یا میسوزه یا بدمزه وشور میشه واقعا درمونده شدم🤕
یه باردمیپخت درست کردم ظاهرش بد شده بوده له شده بود بعد تا شوهرم دید یه جوری شد قشنگ قیافش معلوم بود بعد خورددید خیلی خوشمزس منم بشقابشو برداشتم نذاشتم بخوره گفتم نه چون اول قیافتو کج کردی حق نداری بخوری برو خونه مامانت غذا بخور ازاون اصرارازمن نه نمیشه پاشد تخم مرغ درست کرد اما خوب براناهارش گذاشتم برد
آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين
خیلی کم پیش میاد غذا خراب کنم ولی دوسه باره فلفلش از دستم در میره تند میشه دیشب سوپ درست کردم خیلی خوشمزه بود ولی تند بود طعمشو فلفل گرفت شوهرم سینوزیت داره خورد سردرد شد خیلس ناراحت شدم
من یبار زولبیا بامیه درست کردم فقط سطحش پخته بود ،ینی خمییییرررررر خودم نتوسنتم بخورم گفتم بوش زده ب سرم سیر شدم😑😑 ینی مامانم داداشامو مجبور کرده بود مث گاوو میخوردن و سرشون رو میکردن تو لباسشون عق میزدن