2777
2789

من خودم برای اولین بار ماکارانی پخته بودم بعد خمیر شده بود تازه شورم شده بود🤣🤣🤣🤣🤣

بنده خدا شوهرم میگفت نه خیلی خوب شده با یه قاشق غذا یه لیوان آب میخورد😂😂😂اخرم همرو تا ته خورد😁

❥صَنَمهـِ سِپِهْرَمَمـْ❥   ♥️𝐋𝐨𝐯𝐞 𝐮  

حتما خوش غذاست که خورده

شوهر منم هر چ بزارم جلوش میخوره

ولی تا حالا خرابکاری نکردم

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

اوه من یبار نودل درست کردم واسه شام...شوررر شووووور ینی انگار داشتی اب نمک میخوردی دقیقا

خیلی افتضاح بود ولی طرف تاته خورد دستت درد نکنه خیلی خوشمزه شده بود هم گفت😁😁😁😁

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم خرابکاری زیاد میکنم.‌ب روی خودش نمیاره😅 هی خودم میخورم میگم این شوره. این بی نمکه. یه جوریه و.... اون میگه نه خوبه😅

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

من بادمجونو با کدو ریختم تو میکسر بعد تخم مرغ زدم مثل کوکو ریختم تو تابه.تو عمرم غذا به این بدمزگی نخورده بودم😂اون بیچاره خورد صداشم درنیوند😂😂😂ولی اول ازدواجمون بودا اگه الان بود نمیخورد قطعا

همین دیروز گفتم بادمجون درست کنم واسه ناهار گذاشتم توی روغن چند دقیقه بعد دیدم ذغال شدن دود خونه رو برداشته حالا ساعت 2 بود سریع عدس پلو درست کردم شوهرمم گفت کمتر برو توی نی نی سایت گفتم بخدا گوشی دستم نبود داشتم با بچه بازی می‌کردم 

عشقو باهرکسی تجربه نکن؛عشق چیز قشنگیه!نزار ازش متنفر بشی!سالها تنها باش،اما روحتو با کسی قسمت نکن که نمیفهمتت!آنقدر تنها بمون تا اون کسی که از درونت خبرداره  پیدات کنه !کسی رو پیدا کن که همیشه به شکل یه چیز نایاب نگات کنه!یه چیزی…شبیه به یه معجزه!!❤️ من هر چی که بوده رو از وقتی که تو درو بستی بخشـــیدم✨کسی چه میدونه؟ شاید تو هم وقتی دلت میگیره به من فکر میکنی.... ❤️ عشق مثل مکیدن لیمو با لثه های زخمیِ... 

یه باردمیپخت درست کردم ظاهرش بد شده بوده له شده بود بعد تا شوهرم دید یه جوری شد قشنگ قیافش معلوم بود بعد خورددید خیلی خوشمزس منم بشقابشو برداشتم نذاشتم بخوره گفتم نه چون اول قیافتو کج کردی حق نداری بخوری برو خونه مامانت غذا بخور ازاون اصرارازمن نه نمیشه پاشد تخم مرغ درست کرد اما خوب براناهارش گذاشتم برد   

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

خرابکاری نمیکنم

ولی چند وقت پیش خونه مامانم استامبولی درست کردم فرقی با اش نداشت🤣 قلق برنجشونو نداشتم

بابام اصلا غذا شل نمیخوره یعنی ریخت تو بشقاب ی چپ نگام کرد هیچی نگفت یخورده خورد رفت کنار

ولی داداشم میخورد میگفت استامبولی شلش خوشمزست😂😂

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

خیلی کم پیش میاد غذا خراب کنم ولی دوسه باره فلفلش از دستم در میره تند میشه دیشب سوپ درست کردم خیلی خوشمزه بود ولی تند بود طعمشو فلفل گرفت شوهرم سینوزیت داره خورد سردرد شد خیلس ناراحت شدم

تا دلت بخاد غذا سوزوندم😂😂😂

اوايل هيچي نميگفت ولي برا مامانم تعريف ميكرد🤨

الان بسوزه يكم غر ميزنه، من قهر ميكنم، مياد منت كشي، بعدم برا اينك از دلم دربياد تا ته ميخوره🥴 

ديروز برنجم سوخت، ب اون برنج سوخته دادم، خودم برنج تازه درست كردم خوردم😅بيچاره

گل پسر مامان👦🏻😍♥️🤩

من یبار زولبیا بامیه درست کردم فقط سطحش پخته بود  ،ینی خمییییرررررر خودم نتوسنتم بخورم گفتم بوش زده ب سرم سیر شدم😑😑 ینی مامانم داداشامو مجبور کرده بود مث گاوو میخوردن و سرشون رو میکردن تو لباسشون عق میزدن 

اخرشم همشون یبوس شدن 😅😅