2777
2789

کسی میدونه چی شد من دیشب تو تاپیک بود اسی گفته بود یه پیر مرد و پیرزن اجاره خونه نداشتن بدن صاحب خونه بیرونشون کرده تو کوچه مونده بودن کاربرا میخواشتن کمک کنن ... گوشیم خاموش شد الان اومدم هم تاپیک هم اون کاربری ترکیده کسی میدونه چی شد ؟ چرا ترکیده کاربرش؟

هرگز اجازه نده سکوت انتخابت باشد، وقتی که قلبت با صدای رسا با تو سخن میگوید ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب ترکوندن.تا ساعت ۲ تو سایت بودم بخاطرشون.یکس اومد گفت من میرم ببینم.بعد گفت رفتم دیدم پول دادم خونه تهیه کردم باورش سخت بود.گفتم عکس بده گفت نه دوست ندارن عکس بگیرین.در حالی که عکس و فیلم همه جا بود.دروغ میگفت با احساس هزار نفر بازی کرد.ولی در هر صورت من خودم مبلغی کمک کردم انشالله حل بشه.من خصوصیم خراب شده قرار بود برم وات ساپ گروه دوستانی که اونجا بودن داشتن کمک میگردن نشد که نشد

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
ببخشیدا ی مشت عقده ک خودشون هیچ کمکی نمیکنن نمیزارن هم بقیه کمک کنن گزارش زدن ترکید 🙄

چقدر نامردن آخه به کجا میرسن هر چی رو گزارش میزنن 

هرگز اجازه نده سکوت انتخابت باشد، وقتی که قلبت با صدای رسا با تو سخن میگوید ...

وای................چقدر ادما های بدی پیدا میشن....حالا کرایه خونه ندادن باید از خونه میکردشون بیرون..................خدا ازش نگزره

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

تایپکشون ترکید 😔 

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️

من زیاد در جریان نبودم ولی خیلی از کاربرا دیشب سر این قضیه ترکیدن ویکی از کاربرا گفت که من میرم سر میزنم خبرشو میدم 

چندتا از کاربرا شماره حساب اون پیر زن رو گرفته بودن وبا خود اون خانم آقا مسن، حرف زده بودن هرکی شماره حساب رو گذاشت ترکوندن کاربریشو

دیشب ترکوندن.تا ساعت ۲ تو سایت بودم بخاطرشون.یکس اومد گفت من میرم ببینم.بعد گفت رفتم دیدم پول دادم خ ...

چی شد چیکار کردن؟ خبری داری از اوجولات فسنجون

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
من زیاد در جریان نبودم ولی خیلی از کاربرا دیشب سر این قضیه ترکیدن ویکی از کاربرا گفت که من میرم سر م ...

اون کاربر دروغ گفت میرم سر بزنم.

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
ببخشیدا ی مشت عقده ای  ک خودشون هیچ کمکی نمیکنن نمیزارن هم بقیه کمک کنن گزارش زدن ترکید 🙄

عزیزم اینا و ممکن نی نی یار بترکون 

چون احتمال اینک سواستفاده و کلاهبرداری باش زیاد

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗